ANBEFALINGER

PROM WITH JANE KØNIG

Skærmbillede 2017-03-05 kl. 23.44.41

1. BLADRING  2. V RING RHODINERET 3. PRINSESSERING RHODINERET 4. DIAMANT ØRESTIKKER  5. STORT SKJOLD VEDHÆNG RHODINERET 6. STOR FLETRING  7. ØRESTIK MED KNUDE RHODINERET 8. LOVE TAG HALSKÆDE  9. BLAD HALSKÆDE 10. RHODINERET DIAMANT VEDHÆNG MED ANKERKÆDE 11. LILLE HORNØRERING 12. STOR HORNØRERING 13  SIMPEL RING RHODINERET. 14. DIAMANTVEDHÆNG 15. STJERNEVEDHÆNG MED DIAMANT 16. SKJOLD RING SORT RRHODINERET 17 . KORSØRERING 18.KOMBINERET ØRERING  19. SIMPELT KORS VEDHÆNG 20. LOVE TAG ARMBÅND  21. KORS VEDHÆNG 22. MINI FLETRING 23. INDUSTRIAL ARMBÅND 24. VRIDØRERING MED DIAMANT.

Da jeg snart skal til galla med gymnasiet og flere af jer 3.g’ere derude nok også skal, tænkte jeg at jeg vil diske op med lidt lækre smykker, som man kan påføre sig sammen med sin smukke kjole. Personligt er min kjole meget feminin og har mange detaljer, derfor vælger jeg selv at gå efter nogle mere rå smykker for at skabe en kontrast til min meget fine og feminine kjole. Særligt er jeg vild med mange af Jane Kønigs smykker, men også Bjørg gør det sindssygt godt på dette punkt (mere om det senere). Jeg overvejer særligt korsøreringene i det nederste hul og de fine vridøreringe i det øverste, men også disse øreringe med blade er jeg blevet helt vild med og jeg står derfor og er lidt splittet med hensyn til, hvilket øresmykke jeg skal vælge. Mine fingerringe skal gerne være helt enkle og muligvis være en blanding af nogle simple, tynde ringe og en stor ring, som danner fokus for min udsmykning denne dag. Faktisk har jeg allerede bestemt, hvilke en ring det skal være, men det skal jeg nok fortælle om, når tiden nærmer sig galla.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANBEFALINGER