her.

/0.jpg" />
RANDOM FACTS

TUESDAY SOUNDTRACK

På denne halvtriste januardag vil jeg lige kaste lidt lækkert musik i hovedet på jer. Her på det sidste har jeg hørt rigtig meget blandet musik – og især genhørt mange gamle klassikere. Jeg tænkte derfor at jeg vil dele mit tirsdags soundtrack med jer, som består af en blanding af gammelt og nyt. For hvad er bedre end at cuddle op under dynen med lækkert god musik på anlægget og en kop cafe latte i hånden?

Blood Orange – You’re not good enough
Jeg elsker Blood Orange med deres elektroniske danserytmer, og denne sang er iblandt mine favoritter. Deres lyd er noget mere up-beat end jeg normalt hører, men man kan ikke undgå at komme i godt humør af det. Lyt til sangen her.

Mura Masa – Lovesick
Denne sang er efterhånden blevet et stort radiohit og hitter overalt på youtube. Selv er jeg vild med den elektroniske lyd og sangen er uden tvivl en af de sange, som jeg tror ville være fed at gå igennem byen med høretelefoner i ørene til. Lyt til den her.

Solange – Cranes in the sky
Lækkert og roligt soundtrack, som passer perfekt til sen aftens hygge. Lyt til den her.

Chris de Bourgh – The Lady In Red
Jeg er begyndt at høre denne sang utrolig meget, da det selvfølgelig er en gammel klassiker, men samtidig også minder mig rigtig meget om mine forældre og faktisk viste sig at være den sang de har danset til utroligt mange gange. Det er dejligt pladderromantisk, men et super lækkert nummer. Lyt til den her.

Soleima – Cracks
Jeg er helt vild med Soleimas lækre elektroniske lyd med hendes let skingre stemme. Dette er hendes nyeste single og hun har helt klart formået og skabe et lækkert dansebeat, som er en god ørehænger. Lyt til den her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RANDOM FACTS