A TREND I DIG: KURVETASKEN

10 TING JEG IKKE FORSTÅR

1. Jeg er sikker på at det tager mig noget tid at forstå at T og jeg flytter sammen til august. Men når det så er sagt, så glæder jeg mig vanvittigt meget. Jeg kan også mærke, at jeg får ligeså stille mere ro i maven i modsætning til da vi lige havde kontaktet udlejeren. Der er altså bare virkelig mange ting man skal have styr på, når man pludselig skal stå alene med det hele!

2. Hvordan det kan lade sig gøre, at T og jeg får lejlighed fredag og at min mor efterfølgende får en kolonihave mandag. Med kontakter kommer man langt, ha ha. Desuden er kolonihaven beliggende få minutter fra, hvor vi flytter ind. Så vi kan nemt komme forbi og hapse hvad der skulle være behov for (selvfølgelig med min mors tilladelse).

3. Hvor flot en mand George Clooney er, for ikke at tale om hans kone, Amal Clooney. Jeg tænker selvfølgelig på weekendens royale bryllup, hvor Amal Clooney dukkede op i den fineste gule kjole med tilhørende hat fra Stella McCartney, som i desuden kan se lige her. Tilbage til Clooney, så må T altså gerne se sådan ud når han er oppe imod de 60 år. Jeg forstår i hvertfald godt hvorfor mødre af min generation savler over Nespresso reklamerne, ha ha.

4. Hvorfor dette kongelige bryllup tiltrak så meget af min opmærksomhed. Jeg vil ikke betegne mig selv som nogen royalist og kongehuset plejer egentligt ikke at sige mig det helt store. Til gengæld er jeg en sucker for romantik, bryllupper og smukke kjoler, og derfor var det royale bryllup mellem Meghan Markle og Prins Harry selvfølgelig bemærkelsesværdigt. Jeg fik ikke set selve programmet, men heldigvis var der mange af de Instagram girls, som jeg følger, der sendte live (tv selvfølgelig) fra den smukke seance. Herudover delte flere modemagasiner billeder, hvoraf man fik rig mulighed for både at se parret, men også gæsternes beklædning. Personligt er jeg helt vild med Meghan Markle’s enkle og stilrene brudekjole fra Givenchy. Ydermere synes jeg at det er en SÅ fin detalje, at hendes slør er skabt specielt til Meghan af Clare Keller (chefdesigneren for Givenchy) på baggrund af commonwealth nationernes signaturblomster. Det kan i desuden læse mere om her.

5. Folk der har slået medhør funktionen  til, når de snakker i telefon offentligt. Der findes seriøst ikke noget mere irriterende, end at kunne følge med i andre menneskers samtaler og ikke mindst privatliv på den måde. Jeg har set alt fra en dame, der står midt inde i et supermarked og snakker med sin bankmand, en mand der snakker med sin kollega om at fyre en anden medarbejder, piger der læser op fra sladder beskeder og ikke mindst kærester, der deler lidt for saftige detaljer.

6. Hvorfor vi egentligt går så meget op i at blive stimuleret af andre. Her tænker jeg i særdeleshed på de sociale medier. Altså… er det bare mig, eller er det ikke lidt som om, man føler sig som en bedre person, hvis man får mange likes kontra hvis man får få. Man kan faktisk se det lidt som en upgrade eller downgrade. Altså… hvis man får mange likes, får man et lykkeboost og føler, at man er en “bedre” person. Hvorimod man føler det modsatte, hvis ikke der kommer tilstrækkeligt med likes på et billede eller en statusopdatering.

7. Hvorfor vi kvinder går så meget op i vores vægt. Jeg skal SLET ikke gøre mig til helt på dette område, overhovedet. Men… som min papmor engang fortalte mig. Når alt kommer til alt, så er det jo ikke de kilo til eller fra, der afgør hvor lykkelige vi er.

8. Hvorfor man altid spilder kaffe og krummer i sengen, når man lige har kommet nyt sengetøj på. Hvidt sengetøj er altså bare ikke ligeså pænt, når det er fyldt med pletter fra aftenkaffen. Måske det bare er mig der er uheldig hvad det angår, ha ha.

9. Hvorfor man giver 40 kroner for en iskaffe på caféer, når man i princippet kan lave én derhjemme, der koster under det halve. Man behøver faktisk ikke mere end mælk, isterninger, instantkaffe og rørsukker. Se bare her.

10. Hvor sindssygt det er at vi næsten har haft en hel måned med fuld solskinsvejr. Det er jo alt, alt for lækkert.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A TREND I DIG: KURVETASKEN