BLAZERE TIL EFTERÅRET - 5 FAVORITTER

10 TING JEG IKKE FORSTÅR

1. Hvorfor taxa chauffører altid kører som en brækket arm.  Da T og jeg delte en taxa hjem fra byen sidst vi var i byen, oplevede vi endda, at der i bilen var signaleret for lavt lufttryki dækkene samt andre mangler, som i værst tænkelige tilfælde kan være til fare for både passager og chauffør. Når det så er sagt, så gør det selvfølgelig ikke sagen bedre, at chaufføren ikke har kontrol over bilen og kører decideret hasarderet.

2.  Hvorfor radiokanaler altid spiller det samme.  Nu arbejder jeg jo i butik og hvis der er noget vi lægger mærke til, så er det at de på vores faste kanal altid har “næsten” den samme playliste hver dag. Jeg tror jeg kan samtlige top 50 hits, der bl.a. rummer “One kiss”,  “Youngblood”, “Promises” og “Wild”.

3. Hvorfor man hvert år omkring ens fødselsdag har svært ved at finde på ønsker. Det til trods for alle de ønsker, som man har samlet sammen i løbet af året. Det er lidt ligesom om de bare forsvinder, når ordet ønskeliste melder sin ankomst.

4. Hvorfor DR vælger at spare penge på underholdningsområdet. Vil det så pludselig være slut med det, som længe har samlet folk hjemme i stuerne? – Nemlig; X factor, Den Store Bagedyst, Disney Sjov etc. Særligt synes jeg det er ærgerligt med deres radiokanaler, hvor p6 beat og p8 jazz var/er mine foretrukne.

5. Om det bare er mig, der ikke kan have, når folk går lige oppe i nakken af én.. det er et kæmpe irritationsmoment for mig og jeg går tit ind til side for de kan gå forbi.

6. Hvordan der kan være helt op til femten kroner i forskel, når man køber to go kaffe alt afhængig af hvor du køber det. Jeg har endda oplevet at det var billigere at købe kaffen hos Lagkagehuset end hos min yndlingscafé her i byen, som begge byder på to go latte. Det synes jeg er vanvittigt!

7. Hvorfor (og hvornår) det er blevet tabu belagt at være blogger. Jeg føler tit at tabuet opstår blandt venner, som ikke rigtig er inde i faget. Altså at tabuet opstår på grund af uvidenhed.

8. Hvorfor ens egen kage aldrig bliver ligeså pæn, som dem i kogebøgerne eller på nettet. Real struggle!

9. Folk der ikke kender til begrebet “intimsfære” eller “personal space”. Opstår især i storbyerne. Jeg sidder i skrivende stund i en sofa på Starbucks med et ukendt par overfor mig, med et sofabords mellemrum.. hvad gør man?!

10. Hvor meget det kan komme bag på én, hvor mange ting man skal eje når man flytter ud. Jeg synes egentligt jeg havde en del gadgets… men jeg kan tydelig mærke nu, at jeg stadig mangler en del for, at få det hele på plads.

2 kommentarer

  • Den Store Bagedyst meldte DR ud om samme dag, at de valgte at bevare og X-factor “solgte” de jo til TV2 for et par måneder siden, så bare rolig, dem kan du stadig se 🙂
    Kram,

    http://nikkilund.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • provinspigen

      Åh det må jo være dagens bedste nyhed! Virkelig god underholdning 😉
      Knus!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLAZERE TIL EFTERÅRET - 5 FAVORITTER