BIG DAYS

KAN VI TALE LIDT OM #2

Hvor trist og nedtursagtigt det er, at det netop er bekræftet, at ens yndlingsserie slutter. Her taler jeg selvfølgelig om Skam, som i hele denne sæson, hvor Sana har været hovedperson, har været afsindig god.

Konstante tømmermænd. Dette er grundet studenterugen. Jeg har ikke drukket siden søndag, hvor min klasse og jeg var på studenterkørsel, men alligevel har jeg det kronisk dårligt. Måske det i virkeligheden har noget af gøre med manglende søvn og madindtag. Hertil vil jeg lige tilføje; Intet kan måle sig med det lækre mad, der bliver serveret til studentergilder efter en uge med billigt pap mad. Aldrig i mit liv har jeg spist så meget pizza og drukket så mange colaer efter byen.

Feriepenge. Jeg får nemlig udbetalt 1.000kr mere end forventet, og det er jo sådan helt fantastisk. Jeg har nemlig gået rundt uden at vide, at jeg havde ferie penge tilbage fra sidste år, og det er jo så lækkert, nu hvor ferien byder på så meget gøgl. Jeg glæder mig især til, at kunne erhverve mig et kvalitets køb her til sommer.

At have tabt mig ovenpå studenterugen. Det her punkt forstår jeg sådan overhovedet ikke. Men jeg har simpelthen tabt mig ovenpå studenterugen til trods for dårligt mad og mange, mange hurtige kalorier. Det er ikke et voldsomt stort vægttab, men tre kilo er stadig noget at nævne, når man tænker på omstændighederne. Men igen, det er begrænset hvor meget man kan spise ovenpå en uge med konstant druk. I hvertfald kan jeg konkludere at man langt fra spiser særlig mad på studenterkørslen.

Apropos studenterkørsel, så lad os lige tale lidt om, hvor synd for forældrene det er, at os studenter slet ikke kunne spise noget af alt det lækre mad, som de havde brugt så lang tid på at forberede. Allerede ved tiende stop var man stopmæt og jeg vil virkelig råde folk, der først skal køre næste år eller senere, til at lave noget mad, som enten kan fryses ned igen eller opbevares i plastikbøtter i køleskabet…

Folkekirkens Nødhjælp, der har lavet en helt genial video i forbindelse med Roskilde/curling-børn debatten. Det er simpelthen utroligt at forældrene ikke tager omstændighederne med i deres overvejelser, når de sender deres forældre på Roskilde. Man kan ikke ligefrem forvente, at omstændighederne vil være det samme som på et luksus hotel i Spanien. I kan desuden se den omtale video på deres Facebookside lige her.

Falske rygter. Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor folk har et behov for at sprede falske rygter, når de godt ved at det ikke passer. Personligt har jeg før i tiden skudt mig selv i foden og jeg har heraf lært mig selv, at andres bussiness ikke længere kommer mig ved. Det er så absurd hvor lede vi mennesker kan være mod hinanden, og nogengange endda uden et rimelig belæg for deres påstand.

Hvor meget jeg glæder mig til på fredag, hvor jeg holder mit studentergilde. Jeg glæder mig først og fremmest til hyggeligt samvær, god mad og ikke mindst lækre gaver, som selvfølgelig også er en del af det. Jeg har valgt at lave tapas til mit studentergilde, da det er min absolut yndlingsspise. Faktisk har jeg allerede fået tre af mine studentergaver, som er så fine. Jeg har ønsket mig en hel del smykker og mine søskende og én af mine bedste veninder har derfor været ude og købe de fineste smykker. Bl.a. har jeg fået denne, denne og denne.

Hvor mange goder man får ved at være stylist hos Hvisk, men hvor nedern det er, at min side konstant er nede. Dette har desuden resulteret i at jeg har kontaktet ejeren af Hvisk omkring 10 gange. Jeg tror efterhånden hun er ved at være lettere irriteret på mig, haha. Men super irriterende er det, især når det er en vildt hyggelig fritidsinteresse at style baseret på ens personlige stil, hvilket man får lov til som stylist hos Hvisk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG DAYS