TANKER EFTER GYMNASIE

KAN VI TALE LIDT OM #5

1. Hvor sindssygt koldt der allerede er. Man kan for alvor mærke, at det er ved at blive efterår nu.

2. At jeg har fået en helt ny Iphone i byt ved blot at lave en forsikring, da jeg købte min gamle telefon. Det er altså bare super smart at være dækket ind.. også på trods af, at man tror at man aldrig får brug for en forsikring. Når skaden først er sket er pengene altså godt givet ud.

3. Velour støvler. Jeg elsker dem, det gør jeg virkelig og især disse fra Stine Goya’s nye kollektion. Dem gad jeg seriøst godt eje dette efterår.

4. “If money wasn’t an issue” og man bare kunne kaste en masse penge efter lige det man havde lyst til i det øjeblik.

5. Manglende inspiration og stilforandring. Hvilket også har spillet ind, som en af faktorene for min manglende tilstedeværelse på bloggen. Jeg er blevet en smule mere feminin og ikke mindst er der begyndt at snige sig en del farver ind i min garderobe, hvilket jo også vil fungere som en forandring her på bloggen.

6. Hvorfor der altid er tørvejr når man er indendørs og hvorfor vejrguderne vælger at det skal regne lige når man så går ud af døren? Det er mig en evig gåde.

7. Reklamebingo. Okay.. Det er en smule freaky, men der er altså gået lidt konkurrence i den herhjemme. Jeg synes det er et ret sjovt koncept, og jeg er desuden sikker på at det kan øge seertallet ydeligere.

8. Hvor optur det er at have små fødder. Især i udsalgsperioder. Jeg erhvervede mig i sidste uge et par stiletter til sølle 40 kroner!

9. Hvor meget jeg ønsker et job mere. Det er for alvor gået op for mig, hvor svært det er at få et job, når man ikke længere er 18.

10. YSL’s nye duft, som både er lavet til mænd og damer. De dufter absurd godt begge to, og så er det altså ret fint at man kan matche duft med sin kæreste.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TANKER EFTER GYMNASIE