9 PÆNE STRIK TIL EFTERÅRSGARDEROBEN

10 THINGS I WANT TO DO IN NOVEMBER

1. Drikke cocktails med mine gymnasieveninder, hos min veninde, der netop er flyttet i lejlighed i Århus. Det glæder jeg mig til!
2. Have kvalitetstid med min kæreste. Vi skal lave god mad, putte, se gode film og mest af alt; bare nyde hinandens selskab.
3. Tage på julemarked. Jeg har lige siden julepyntet begyndte at komme i butikkerne været ret hooked på tanken om at tage på julemarked. Personligt har jeg kigget på julemarkedet på Rosenholm slot, hvor jeg før har været da jeg var lille. I år har min veninde og jeg snakket om at tage afsted sammen, så vi får os lidt tiltrængt “veninde-kvalitetstid”. Lige pt. kører de tilbud på indgang til Rosenholm julemarked hos Sweetdeal, så det er helt klart værd at overveje til de små 40 kroner det koster lige nu.
4. Købe mig selv en julekalender. Man bliver altså aldrig for gammel til at stå op til et stykke chokolade eller et lækkert produkt om morgenen. Personligt har jeg kigget på tejulekalenderen fra Fredsted og Karamelleriets julekalender. Kiehl’s har også lavet en super lækker julekalender med 24 stks. lækre cremer og andet hudpleje, som jeg vil elske at eje. Prisen er dog også noget højere.
5. Til at træne regelmæssigt igen. Jeg har virkelig været doven hvad det angår træning det sidste lange stykke tid. Det er for ringe, og derfor ønsker jeg at gøre noget ved det. Jeg er dog begyndt at gå flere ture og ydermere cykler jeg altid frem og tilbage fra arbejde, men noget ekstra skal der ske. Jeg vil især gerne til at løbe igen, da det er en ting, som jeg virkelig elsker.
6. Jeg skal til en jobsamtale, som jeg ser utrolig meget frem til. Jeg håber og krydser virkelig fingre for at få jobbet.
7. Jeg skal holde forsinket fødselsdag for den ene halvdel af min familie på trods af, at jeg egentligt fyldte år i oktober. Det er ikke så tit at hele familien er samlet, så det bliver virkelig rart og ikke mindst tiltrængt, at tilbringe tid med dem allesammen igen.
8. Jeg skal have lavet juleønsker til min familie og min kæreste. Det tager jeg mig nemlig altid rigtig god tid til.
9. Jeg skal have oprettet mig som låner på biblioteket, så jeg kan få læst en masse på de dage, hvor jeg har fri fra job.
10. Jeg skal have fundet mig en ny serie på Netflix, da jeg kun har 4 episoder tilbage af Gossip Girl.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 PÆNE STRIK TIL EFTERÅRSGARDEROBEN