NYHEDER PÅ EN TORSDAG

MINE SAVED INSTAGRAMS #1

Hej bloggen. Jeg starter en ny føljeton, der omhandler mine gemte billeder på Instagram. Instagram er min primære kilde til inspiration – og derfor elsker jeg den forholdsvis nye funktion, der gør det muligt at gemme billeder på ens konto. Derfor tænkte jeg, at i skulle få et indblik i min. Jeg håber i kan lide konceptet. Jeg vil fremover løbende lave opdateringer heraf.

1. @ceciliegraaesoerensen: Cecilie er en dansk blogger, der blogger på Nouw, der udover at være blogger har en ret sej stil, som ligger tæt op af min egen. Her finder jeg en del inspiration.

2. @mthldskt: Mathilde er uddannet grafisk designteknolog og har virkelig øje for godt set up. Hendes profil er gennemført, hendes billeder i god kvalitet og samtidig er hun utrolig kvalitetsbevidst og inspirerende, både mht. interiør og mode.

3. @sofiebording: Sofie er instagirl med stort I og så er hun bare sindssygt smuk.

4. @marinathemoss: Marina er en tysk blogger, som jeg netop har stiftet bekendtskab til. Hun er virkelig on point hvad det angår trend spotting!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYHEDER PÅ EN TORSDAG