5 INSTAGRAMPROFILER TIL DIG, DER ELSKER INDRETNING

OKTOBER FAVORITTER

Indlæg indeholder affiliate: Støvler // Zara, Strik // Ganni, Taske // Ganni, Culotte // Remain, Ørering // Lea Hoyer, Blazer // Arket, Blazer // Arket, Baret // Ganni, Loafers // Ganni.

Dagene bliver kortere og kortere og mørket indtræffer og det samme gør den store strik, de grove støvler og overgangsjakken. I år vil jeg klæde mig i store striktrøjer og lange combat boots, som i den grad har sat deres præg i modebilledet denne sæson. Også blazeren er en sikker favorit i min garderobe,  fordi den er så anvendelig, som den er. Til sommer over en kjole, til et par joggers, til overgangen i stedet for en jakke, med en god trøje indeunder… you name it. Jeg glæder mig til at kunne pakke mig ind igen. Efter at have taget meget på i forbindelse med bruddet med T for efterhånden over et år siden, kæmper jeg stadig med mine ekstra kilo. Derfor er efteråret også at foretrække for mit vedkommende. Jeg har samlet nogle items, som er blandt mine oktober favoritter og havde jeg haft ‘endless money’ havde de også allerede hængt på bøjlerne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 INSTAGRAMPROFILER TIL DIG, DER ELSKER INDRETNING