5 TING JEG SYNES VI MENNESKER SKAL BLIVE BEDRE TIL

5 INSTAGRAMPROFILER TIL DIG, DER ELSKER INDRETNING

Jeg elsker at researche god indretning, både i magasiner som på nettet. Jeg læser altid boligreportagerne i bladende og følger efterhånden mange  inspirerende kvinder i alverdens sammenhænge. Jeg er primært drevet af more is more tendensen. Jo flere farver – desto bedre. Selvfølgelig skal det samtidig være velvalgt, det er jo klart. Lidt a la stil med @Cathdelichtenberg, hende er jeg vild med. Hun får derfor også min første anbefaling. Hun formår at sammensætte et hav af farver, så der stadig er et sammenspil. Hun har de sejeste nips og så samler hun på verdens flotteste kopper. Derudover arbejder hun ved poppykalas, som arrangerer de smukkeste buketter og også sælger prints til væggene heraf.

Næste anbefaling går til @sussiefrank. Sussie bor i samme by som mig, er blevet spottet i flere boligmagasiner og er en ægte pasteldronning. Sussie mixer (ligesom @cathdelichtenberg) design med genbrugsfund og når dette bliver sammensat giver det det fineste, personlige udtryk, som Sussie lader gå igennem i hele hendes indretning . Sussie selv er også lidt af en farvebombe og hun er helt klar et besøg værd,  hvis du både vil have inspiration til outfits samt indretning. Ydermere har hun det fineste sommerhus i Blokhus, som hun lejer ud igennem Instagram, nemlig @detlillesorte. Sommerhuset giver mig lyst til at tage på en afslappende getaway, hvor nærvær, kærlighed og familie kommer først. Ligesom Sussie’s hjem, er hendes sommerhus og stærkt præget af pasteltendensen i en blanding med klassisk sommerhus romantik. Ligefra vægge til kopper, alt er velvalgt!

En anden favorit er kreative @lisbethbeckmortensen, der deler ud af hendes fine diy projekter. Hun har ligesom de to ovennævnte en sans for pasteller og blander vintage møbler med design. Men da hun er en kreativ sjæl, emmer hendes hjem selvfølgelig også af en del hjemmebyggede møbler. Heriblandt et fletskab, som nok er noget nær det smukkeste.

@mariamoestrup er endnu en af de profiler, der inspirer mig. Maria kommer ligesom mig selv fra Randers og har henover en længere periode renoveret det hus, der nu står perfekt. Hun har så meget fint keramik og fine lyserøde ting. Og så er der altid vildt fine buketter med på hendes billeder!

@Still_sunday får min sidste anbefaling i denne omgang. Mia bag profilen, Still_sunday har de fineste kunstplakater. Selv er hun indretnings fotograf og hun har derfor en naturlig sans for detaljen og de gode vinkler i rummene. Hun formår at sammensætte alle mulige slags materialer. Pasteller møder minimalisme og jeg elsker det!

Hvilke profiler elsker i at følge på Instagram?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TING JEG SYNES VI MENNESKER SKAL BLIVE BEDRE TIL