JULEKALENDER: LUNE STRIKTRØJER

JULEKALENDEREN: FLOTTE SKO TIL JULENS ØJEBLIKKE

Reklamelinks: 1. Stiletter // Ganni, 2. Mules // Üterque, 3. Stiletter // Prada, 4. Sandaler // Pull & Bear, 5. Stiletter // ZARA, 6. Pumps // Manolo Blahnik, 7. Sandaler // The Row, 8. Stiletter // Bottega Veneta.

Glædelig 18. December. Selvom julen ikke byder på nær så mange fester som normalt, så skal det ikke være en undskyldning for ikke, at må tage en stilethæl på til de begivenheder, der nu finder sted. Jeg selv elsker at gøre lidt ekstra ud af mig selv, og jeg føler altid at jeg kan lidt ekstra, når jeg har iført mig noget lækkert og har gjort noget ud af mig selv. Overstående hæle vil jeg elske at have i min garderobe. Nogle af dem må jeg dog nøjes med, at drømme om. Jeg vil særligt elske at have stiletterne fra ZARA på til nytårsaften, som skal fejres hos et hold gode venner, hvor vi bare skal hygge, drikke lidt vin, spise god mad og komme bedst muligt ind i det nye år. Hvilken hæl er jeres favorit? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEKALENDER: LUNE STRIKTRØJER