JULEKALENDEREN: DET SKAL DU OPLEVE I JULEN

JULEKALENDEREN: JULENS FESTER

Reklamelinks: 1. Kjole // Ganni, 2. Kjole // Ganni, 3. Kjole // Rotate Birger Christensen, 4. Kjole // Ganni, 5. Kjole // Rodebjer, 6. Kjole // Saks Potts.

Go’morgen bloggen. Glædelig 3. december. Jeg vågnede i morges op til K, der fortalte mig, at jeg havde glemt at puste mit kalenderlys ud inden sengetid igår. Ret problematisk og ret farligt. Heldigvis var det eneste der skete, at kalenderlyset nåede ned til d. 3. Nå anyways. Jeg kunne forestille mig, at i trods corona har en smule julefrokoster at se frem til her i julen. Personligt har jeg selv to, nemlig en med min venindegruppe fra gymnasiet og en med min familie. Firma julefrokosten er selvfølgelig aflyst. Allerede i morgen tager jeg hul på første julefrokost og jeg ved ikke med jer, men jeg har altid så svært ved at finde ud af, hvad man skal tage på til julefrokosten. Dog synes jeg godt, at man må give den hele armen med glitter og glamour, nu hvor det jo er jul, enten i form af kjolen eller med accessories. Derfor har jeg samlet et lille udklip med, hvad jeg godt kunne tænke mig at have på, hvis jeg frit kunne vælge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEKALENDEREN: DET SKAL DU OPLEVE I JULEN