THIGH HIGH BOOTS

STRIKVESTEN

Indeholder reklamelinks: 1. Vest // Modström , 2. Vest // Gestuz, 3. Vest // Skall Studio, 4. Vest // Coster Copenhagen, 5. Vest // Aiayu, 6. Vest // Mark Tan, 7. Vest // Ganni.

Strikvesten blev for alvor populær ved første nedlukning af landet. Tingene begyndte at gå væsentlig langommere, end det tempo der var normalt, og man tyede til hobbyer heraf. For mange piger blev det strikning, der gik fra at være en ting, som måske ikke var så in ved det yngre publikum, til pludselig at vinde frem overalt.  Jeg selv er deriblandt. Vesten var i sandhed én af de ting, der var allermest populær at strikke, og også i butikkerne var (og er stadig) vesten at spotte overalt. Personligt elsker jeg vesten fordi, at den kan bruges til alt. Jeg bruger den alene til bukser på varmere dage, over en lang skjortekjole med enten sneaks eller lange støvler til, over en skjorte eller en langærmet trøje. Mulighederne er uendelige. Selv ejer jeg mange i jordfarver, da jeg synes det er en god farvepalette at style med lidt af hvert. Hvordan vil i style vesten?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIGH HIGH BOOTS