AT BLIVE TRÅDT OVER TÆERNE UDEN HENSIGT

SOMMERFUND PÅ BUDGET

Indlæg indeholder affiliate: Kjole // Arket, Nederdel // Zara, Bodystocking // Uniqlo x Alexander Wang, Satin nederdel // Zara, Blazer // Arket, Jute sandal // Zara, Badedragt // Arket,  Sandaler // Havaianas

Sommeren begynder langsomt at kicke ind og i den anledning, har jeg fundet nogle smukke og sommerlige fund til jer på budget. De fleste af fundende er så geniale, at de kan bruges her i overgangen, men også i koldere tider i form af lag på lag looket. Jeg har taget udgangspunkt i neutrale og lyse farver, i takt med at vi nu går imod lysere tider. Derudover synes jeg også bare, at de lyse farver står som en super flot kontrast til den sol kyssede hud. Personligt er jeg rigtig glad for Havaianas comeback i modebilledet og allerede sidste år erhvervede jeg mig et par, som jeg brugte helt ind i start september. Det er god kvalitet til billige penge og så holder de nærmest forevigt! Jeg tænker at jeg skal have mig en ny farve i år, valget står mellem de brune og en guld/beige tone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT BLIVE TRÅDT OVER TÆERNE UDEN HENSIGT