THE WEDDING DAY

SERIE: 5 FILM FRA NETFLIX DU SKAL SE ELLER GENSE

Lange dage kan være noget af en killer. Jeg var i dag først hjemme og sidde ved fem tiden, da jeg skulle til hue opmåling efter mine mange timer. Da jeg kom hjem var jeg derfor ret udmattet og havde mest af alt lyst til at sætte mig ned og se god underholdning. Dermed kommer part. 3 og hermed sidste del af min serie om film du skal se eller gense. Her er filmene:

THE FUNDAMENTALS OF CARING: Hvis du er til film som de urørlige, er denne film også en sikker vinder hos dig. Filmen handler om Ben, som for første gang skal være handicaphjælper hos drengen Trevor og om hvordan deres venskab pludselig ser dets blomstring.

BOLLEVENNER: En film der ikke bør tænkes til er især gode på tømmermændsramte dage, især når Justin Timberlake indgår. Filmen handler om de to venner der uforpligtende ser hinanden men til sidst ender med, som mange gør, at få følelser for hinanden.

TO VERDENER: En mere realistisk film om en pige der er Jehovas vidne og en kristen dreng der bliver forelsket, hvor pigens forældre forbyder pigen at være sammen med drengen medmindre han konvertere til Jehova, hvorefter pigen til sidst står mellem en svær beslutning mellem familie eller den hun elsker.

THE PROPOSAL: Min all time favorit. Sandra Bullock spiller den hardcore og ret lækre chef, som har fået af vide at hun vil få bortvisning fra landet, hvis hun ikke finder sig en mand. Derfor befaler hun hendes underlegne sekretær til at fake et forhold med hende. Hvordan det går må i selv finde ud af.

HUSH:  En døv forfatter lever fuldstændig isoleret fra omverdenen i en skov, men må pludselig kæmpe for sit liv, da en maskeret morder dukker op i hendes vindue. Filmen er intens i og med den opleves udelukkende fra hendes sanser, hvilket er med til at gøre filmen endnu mere uhyggelig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE WEDDING DAY