DET VIDSTE I IKKE OM MIG

5 FILM FRA NETFLIX, DU SKAL SE PT. 2

Anden omgang af mine filmanbefalinger er klar, her med nogle noget anderledes film forslag end sidst, deriblandt en lille Disney favorit, da jeg må erkende, at mit hjerte slår et ekstra slag for Disney.

BEE MOVIE: En af mine favoritter af de forholdsvis nye Disney film. Filmen handler om bien Barry, som vælger at tage et større kig på menneskeverdenen, hvor han møder Vanessa, som arbejder som blomsterhandler. Deres venskab begynder så småt at blomstre, og sammen møder de både glæde og sorg, da de sammen deler kærligheden for blomster.

FOCUS: Will Smith er selvfølgelig en bonus i sig selv i denne film, men generelt er settet også bare rigtig godt. Filmen handler om Nicky (Will Smith), der er en ekstrem god tricktyv, som møder en rigtig femme fatale kvinde, hvor han dermed vil lære hende de samme trick. Dette bliver starten på en kærligheds historie, men hvem ved hvad der sker?

JAGTEN: Nok en af de film der har sat spor længst tid efter jeg har set den og helt klart på listen over favoritter. Mads Mikkelsen er hovedrollen i denne film, hvor han arbejder i en børnehave som mandlig pædagog. En dag overleverer en af kammeraterne til pædagogmedarbejderens pige en perleplade til Mads, da hun er lidt halvforelsket i pædagogen. Derefter beder Mads den lille pige give perlpladen til én på egen alder i børnehaven. Pigen bliver sur og fortæller en anden medarbejder at den mandlige pædagog (Mads Mikkelsen) har chikaneret hende. Fra dette øjeblik bliver den mandlige pædagog medhjælper lagt for had i byen samt for hans tætteste venner.

EN KONGELIG AFFÆRE:  Filmen er baseret på den virkelig historie om Kong Christian VII, som bliver tvunget i et ægteskab med den unge Caroline Mathilde. Caroline forelsker sig i den tyske hof læge, og hele kongeriet vender sig mod Caroline. Jeg så filmen for første gang i en skolemæssig forbindelse, men selv kunne jeg sagtens finde på at sætte mig til at se filmen herhjemme også.

SEX AND THE CITY: Enhver mode interesseret piges store kærlighed. Serien samt filmene handler om de fire kvinder, Samantha, Carrie, Charlotte og Miranda, som har en meget særpræget firkløver med en noget forskellige hverdag, men fælles for alle er at de sammen har en passion, og det er mode, mænd og sko.  Sammen lever de livet i Manhatten og snakker om alt fra mænd til telefonsamtaler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET VIDSTE I IKKE OM MIG