AT BRYDE TABUET

5 FILM DU SKAL SE PÅ NETFLIX

Jeg ELSKER at se film – og jeg elsker at gense film, der har gjort stort indtryk på mig. Selv bruger jeg Netflix utrolig meget og har derfor kreeret en lille guide, nu hvor vejret ikke just byder på strandløver og engangsgrill. Derfor bør du virkelig sætte dig ned og se eller gense:

DRENGEN I DEN STRIBEDE PYJAMAS: Denne film gjorde et stort indtryk på mig, da jeg for blot to dage siden så filmen for første gang, og jeg må ærligt erkende at den allerede ligger blandt en af mine yndlings, da det er blandt en af de største filmiske oplevelser i mit liv. Filmen handler om en ung dreng på blot 8 år ved navn Bruno under 2. verdenskrig, hvis familie flytter fra Berlin til Polen. Bruno bliver bedstevenner med en anden ung dreng, “på den anden side af hegnet”, uviden om, at drengen bag hegnet er en jødisk fange, der sidder i koncentrationslejr.

DE URØRLIGE: Philippe er stenrig – og lam. Driss er halvkriminel og kommer fra et slumkvarter i Frankrig. Da Philippe beslutter sig for at hyre en personlig assistent begynder de to mænds eventyr for alvor. Driss ender nemlig som Philippes personlige assistent, og her starter et helt særligt venskab mellem disse to. Filmen tog mig med storm og denne film er blandt mine all time favorites.

50 FIRST DATES: En sød historie om skørtejægeren Henry Roth, som bliver forelsket i glemsomme Lucy. Hvad Henry ikke ved er, at Lucy har mistet sin korttidshukommelse ved en ulykke tidligere i livet og dette byder derfor på nogle noget seværdige dates. Helt klar en griner og en total jeg-behøver-ikke-at-tænke film.

 EAT, PRAY, LOVE: Den forvirede Liz prøver at få styr på sit liv efter en skilsmisse og bestemmer sig derfor for at rejse ud i verden og finde sig selv. På rejsen kommer hun bl.a. forbi Italien, hvor landet byder på nye madoplevelser og Indien, hvor hun for alvor lærer hendes spirituelle side at kende samt finder dén mand, som hun længes efter.

PRECIOUS: Virkelig, virkelig nervepirrende dokumentar. Dokumentaren handler om teenageren Precious, som vokser op i et hjem i Harlem, hvor misbrug er en naturlig del af hverdagen. Men da Precious flytter på en alternativ skole, får hun for alvor en chance for et nyt liv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT BRYDE TABUET