ORDBOG TIL BLOGLAND

KAN VI TALE LIDT OM

Folk som svarer på en besked med et “ok”. Smid i det mindste lige en smiley, en blomst eller en anden emoji efter. Når jeg bare modtager et “ok” retur, får jeg altid associationer om negative og bad vibes.

Hvor pisse fucking smuk den her badedragt fra Ganni er. Jeg har virkelig fået en Ganni obsession på det sidste, hvilket også udgør en af hovedårsagerne for at jeg er begyndt at kigge mere efter farvet tøj.

 Hvor dårligt stil det er at jeg brugte flere bandeord for at udtrykke min kærlighed til overstående badedragt.

Hvordan det kan lade sig af gøre at folk altid skriver til én når man er stresset, men aldrig skriver til én når man er afslappet og har god tid til at sætte sig ned og skrive en ordentlig SMS til dem.

Hvorvidt der er en norm for hvad man kan tillade sig at ønske sig til studentergilde. Altså jeg har både set på flot stel, hjemmesko, en Kooreloo taske og en Gucci kortholder, haha.

Folk der fløjter i køen i supermarkedetet. Jeg undrer mig over om det er fordi de har travlt, er irritererede eller har sindssygt god tid og overskud. Uanset hvad, så irritere det mig en anelse – især nu hvor jeg arbejder bag en kasse.

Hvordan det kan lade sig gøre, at flaskeautomaten ikke vil tage imod flasker, som de sælger i selv samme butik.

Hvordan det kan være man altid får lyst til slik, når man skal prøve at spise sundere. Jeg er helt hundred procent sikker på at der må være en dybere sammenhæng.

Hvor sindssygt flotte de her støvler er og hvor meget jeg længes efter at få løn så jeg kan købe dem. Jeg elsker isært det lidt fjollede udtryk, som den store sløjfe tilfører støvlen.

Hvor meget jeg ønsker at starte til yoga, men hvor lidt jeg ved om, hvor man kan gå til yoga, der hvor jeg bor.

Hvor irriterende telefonsælgere er. Af én eller anden grund har de opsporet mit telefonnummer og ringer i tide og utide og efter 525 forsøg har de stadig ikke indset at jeg ikke er interesseret i at snakke med dem.

Folk der sælger ting på Trendsales eller Tradono til samme pris, som de selv har købt tingen til fra ny. I mean hvad er meningen så med at sælge tingen brugt?

At jeg snart er færdig med gymnasiet og ikke skal lave lektier eller afleveringer i et helt år, mega befriende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ORDBOG TIL BLOGLAND