PÅ DET SENESTE HAR JEG

KAN VI TALE LIDT OM #3

Hvor irriterende folk der konstant synger er. Især når man har været på arbejde i lige knap syv timer og de i den tid har nået omkring alle musikgenre. ‘Puf den magiske drage’ er jo også en classique..

Det danske vejr. Hvor bliver solskin og badevejret af? Jeg har allerede vinket farvel til min sommer tan. Desuden har vejrværterne også udtalt, at det denne sommer er sværere end normalt at forudsige vejret.

Hvor meget junk food koster. Man kan få meget bedre og ikke mindst sundere mad for meget billigere penge. Endda også på caféer. Her kan jeg b.la. anbefale Street Food igen, som tilbyder billigt mad (omkring 70 kroner), hvor man rent faktisk kan tale om en noget længere mæthedsfornemmelse.

Magasins udsalg. Godt jeg havde følge med, for var jeg ikke blevet holdt lidt nede, havde jeg uden tvivl kommet hjem med poser fyldt med tøj. Man finder især mange designerbrands til absurd gode priser. Heribland et stort udvalg af Ganni og Acne jeans til under det halve.

Hvor lang tid det tager for en Macbook at tilsutts andre enheder. Jeg har flere gange forsøgt at tilslutte mine Beoplay høretelefoner med min Macbook, men uden held. Og det er faktisk pænt nedtur nu hvor mine høretelefoner er trådløse.

Hvor rart det er at finde noget, som i forvejen er sat ned og så finde ud af, at det er sat ydeligere ned, når man skal betale. Her snakker jeg om denne smukke skjorte, som jeg købte med hjem, da jeg dag var i Århus den anden dag. Det er desuden sindssygt optur at Magasin har tilføjet Mango til deres sortiment.

Denne flotte buksedragt, som endnu ikke er min. Se lige hvor pæn den er! Jeg bliver simpelthen nødt til at eje den før eller siden.  Jeg vil bruge den hele sommeren igennem med store solbriller og et par lækre sandaler, nogenlunde ligesom på billedet.

Hvor svært det er at finde en enkel sort push up bikini overdel uden den koster en formue. Jeg har nu flere steder ledt forgæves efter en helt enkel sort bikinitop, men uden held. Jeg fandt tilmed svaret på den perfekte bikinitop i Magasin her den anden dag, men jeg er simpelthen ikke villig til at betale 800 kroner for en beklædningsgenstand jeg kun bruger en måned om året.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ DET SENESTE HAR JEG