EN GALLAAFTEN

5 TING, JEG HAR OPTUR OVER I DAG

1. TJENEREN PÅ CAFÉEN HVOR JEG SPISTE I DAG. Tror jeg har nævnt ham før herinde, men åh hvor er han altså bare en super smuk og yderst charmerende ung mand.

2. AT DER LIGE ER ÅBNET EN NY TØJBUTIK I MIN HJEMBY. Den er desuden super lækker og sælger sindssygt mange fine styles. Butikken hedder I.am.muse, og de er også at finde på Instagram og som webshop. Butikken sælger både deres eget mærke og et lille udpluk af andre mærker og forhandler både tøj og accessories. Blandt andet er jeg helt vild med disse bukser.

3. HARY STYLES. Jeg troede aldrig jeg skulle sige det, men damn hvor er han dygtig solo. Hjemme hos mig hører jeg hans sang “Sign of the Time” på repeat, som bare rammer fuldstændig spot on.

4. LIMI COPENHAGENS NYE NET. Limi Copenhagen har opgraderet deres net med tibetanske lammeskind og har nu lavet en version af nettet i helt sort med sort lammeskind, og den bliver jeg simpelthen nødt til at eje. Se den her.

5. AT DER ER UNDER 2 UGER TILBAGE AF 3.G. Så er jeg officielt færdig med afleveringer, ihverfald når jeg også lige har overstået mine eksamener. Forude venter et år med masser af arbejde, studieovervejelser og ikke mindst et år, hvor jeg muligvis lærer mig selv endnu bedre at kende end hidtil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN GALLAAFTEN