20 TING JEG HAR LÆRT PÅ 20 ÅR

Q&A – 10 TIL MIG SELV

1. En ting du ikke bryder dig om? 
Jeg bryder mig virkelig ikke om “loud-eaters”, folk der retter på andre og folk der ikke er reelle. 

2. En ting du elsker?
Jeg elsker godt selskab, godt humør, selvforkælelse, min kæreste og planter, haha. Jeg har utrolig mange planter på mit værelse, endda så mange at min mor og mine veninder kalder mit værelse for “regnskoven”..

3. Har du nogle rutiner?
Jeg husker altid at fjerne min make-up inden jeg går i seng. Derudover har jeg min daglige renserutine, som går ud på at rense ansigtet med henholdsvis cleanser, tonic og dagcreme om dagen og cleanser, skintonic, serum, øjencreme og natcreme om aftenen. To gange i løbet af ugen supplerer jeg desuden op med en eksfolierende maske og en lermaske. Udover min hudpleje, vægter jeg også dét at få mit daglige vandindtag højt, og jeg prøver hver dag at nå op på mine 8 glas (plus/minus afhængig af, hvor aktiv jeg har været). Desuden drikker jeg også rigtig meget te og drikker gerne et kop til morgenmad, frokost og lige inden sengetid.

4. Samler du på noget?
Jeg vil egentligt ikke sige, at jeg decideret er en samler, men jeg har helt klar en naturlig svaghed for pænt overtøj, tasker og sorte støvler. Det er ihvertfald det, der fylder mest i min garderobe, haha. Jeg mener faktisk at min morfar talte hele 40 par.

5. Hvad har du svært ved?
Jeg har rigtigt svært ved at accepterer mine egne fejl. Det tror jeg er én af de ting, som jeg må lære med alderen. Min kæreste mener også at jeg til tider er en smule selvkritisk, men jeg tror nu mere det er en generel kvindeting.

6. Nævn en ting, som du vil ønske du ejede?
Først og fremmest vil jeg ønske at jeg havde et job efter d. 31/12, det må vist være mit største ønske lige nu. Men jeg vil også sindssygt gerne have mig en lejlighed snart – Jeg er super glad for at bo hjemme og jeg nyder virkelig at have min familie omkring mig, men det er på tide, at jeg snart flyver fra reden.

7. Hvilket mærke er dit yndlings?
Selvom jeg ikke ejer så meget fra Ganni endnu, så må jeg erkende, at Ganni er et blandt mange mærker, som jeg er virkelig glad for. De laver tøj til forskellige occasions og så er deres varer altid i top kvalitet – Det kan jeg godt lide. Lige nu er jeg specielt vild med disse to striktrøjer (denne og denne) som vil passe perfekt ind i min efterårsgarderobe.

8. Har du nogle tatoveringer?
Jeg har én enkelt tatovering på min venstre underarm, lige under albuen med teksten “SØS.”. Tatoveringen fik jeg for cirka to år siden og den betyder utrolig meget for mig. Tatoveringen symboliserer min søsters og mit tætte forhold, på trods af vores aldersforskel på næsten otte år. I fremtiden vil jeg gerne have flere små tatoveringer, men jeg vil ikke gå til tatovøren, før jeg er fuldstændig sikker på motivet.

9. Hvilken serie er din favorit?
Jeg er faktisk typen, der ser en del serier på samme tid. Lige pt. er jeg både igang med Gossip Girl, Venner og derudover ser jeg Prison Break med min kæreste. Jeg er rigtig vild med alle tre, og min yndlingsserie afhænger meget af stemning samt mit humør. Fx. ser jeg oftest Gossip Girl, når jeg skal slappe af alene derhjemme på mine fridage fra arbejde, hvorimod jeg ofte ser Venner hvis jeg bare lige skal smække noget hurtigt på. 

10. Hvordan forestiller du dig din fremtid?
Jeg forestiller mig helt klart min fremtid sammen med min nuværende kæreste i vores lejlighed. Karrieremæssigt tænker jeg at jeg kommer til at læse noget kreativt, eventuelt med et strejf af noget kulturelt. Her har jeg b.la. været inde over; grafisk designteknolog, designkultur og økonomi, designteknolog og ikke mindst design og busssiness. Jeg synes faktisk det er en smule skræmmende at skulle vælge videregående uddannelse, da man som ung i dag har alt for mange muligheder. 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 TING JEG HAR LÆRT PÅ 20 ÅR