I WANNA WEAR

SHOPPEGUIDE: BADEDRAGTER PÅ BUDGET

INDLÆG INDEHOLDER AFFILIATES: Fra venstre mod højre, BADEDRAGT//H&M, BADEDRAGT//TOPSHOP, BADEDRAGT//TOPSHOP, BADEDRAGT//TOPSHOP, BADEDRAGT//TOPSHOP.

T og jeg og resten af min familie er netop blevet inviteret til Fuerteventura af mine bedsteforældre, i forbindelse med min morfars runde fødselsdag. Jeg har under dette års forårs oprydning, ryddet godt og grundig ud i mit badetøj. Derfor står jeg nu i en situation, hvor jeg mangler noget nyt, til når min familie og jeg rejser mod varmere himmelstrøg. Jeg er rigtig glad for badedragter for tiden, og synes personligt at det kan være mere flatterende end en bikini (selvfølgelig ikke så ideel, hvis man ønsker en ordentlig tan). Derfor har jeg den sidste måned kigget på adskillige hjemmesider for, at samle inspiration til den badedragt, som skal med mig i baggagen. Jeg er helt vild med “high leg” looket, som overstående badedragter består af, hvilket giver en stærk reference til 90’erne, baywatch og ikke mindst Beverly Hills 90210. Selv er jeg ret vild med den første og den ribstrikkede længst til højre. Hvad synes i om high leg badedragterne?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WANNA WEAR