DET AT GÅ PÅ KOMPROMIS

5 INSTAGRAM PROFILER DU BØR FØLGE .3

@Marieheyman: Marie er fashion editor for det danske modemagasin Costume. Jeg har netop opdaget hendes profil i dag gennem Instagram’s “opdag” funktion, og hendes stil er farverig, playfull og total scandi cool.

@Rikkejunglarsen: Rikke er ligesom Marie fashion editor, dog på magasinet Alt for damerne i stedet for Costume. Jeg faldt egentlig først for Rikkes udstråling og siden hen begyndte jeg at lægge mærke til hendes billeder, som mest af alt får mig til at drømme om farver og ferie (og mere mad, ha ha).

@Lotte.morch:  Lotte ejer Mørch agency, som er et pr firma. Hun er virkelig cool og stilet og så er hun nærmest indehaver af alle de ting som jeg går og drømmer om at have i min garderobe. Lottes profil fandt jeg igennem en anden profil, som inspirerer meget og som jeg også nok skal fortælle om her på bloggen.

@Caroline_Brasch: Caroline har i en del år hittet i modebranchen. Både udenlandsk og herhjemme. Caroline er nemlig dansk topmodel og ser altid fantastisk ud. Især elsker jeg måden hvorpå hun formår at sammensætte forskellige farver og prints.

@Beafagerholt: Hvis i synes det lyder bekendt, er det helt rigtigt. Bea er søster til Julie Fagerholt, som står bag mærket Heartmade/Julie Fagerholt. Bea arbejder til dagligt som skønhedsredaktør for Eurowoman og hendes Instagram er simpelthen så fin og hvert billede overvejet. Jeg elsker at billederne er meget lyse, hvilket er ,med til, at skabe en dejlig ro, når man scroller ned igennem hendes feed.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET AT GÅ PÅ KOMPROMIS