5 STRIK TIL OVERGANGEN

MINE JULEGAVEØNSKER 2018


Indeholder affiliate: Bukser//Zara, Skjorte//Ganni, Pude og betræk//Save my face, Strik//Zara, Støvletter//&Otherstories, Vægophæng//Mojoo, Bluse//Zara.

Det er lang tid siden i har hørt fra mig, men bare rolig. Jeg lever stadig. De seneste uger har mit overskud været helt nede og ligeledes mit humør, hvilket har medført manglende tilstedeværelse her på bloggen.  Jeg håber på at få mere ro på ligeså stille, men føler mig nu klar til at have tid og opdatere jer herinde igen. Det er julegave tid og det mærkes naturligvis på arbejde for tiden, hvor vi har rygende travlt med både vores hjemmeside, men ligeledes i butik. Selv har jeg ikke fået overstået julegaveræset endnu, dog har jeg lavet en (efter min mening) ret suveræn ønskeliste i år, som jeg meget gerne vil dele med jer. I og med T og jeg er flyttet i lejlighed, er listen over praktiske ting samt interiør også blevet længere end førhen, hvor tøj og sko var det primære på min ønskeliste. Overstående ser i et udpluk fra årets ønskeliste. Listen byder på alt fra puffer, puder og vægophæng, til høje støvler, hvide skjorter og pyjamas inspirerede bukser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 STRIK TIL OVERGANGEN