RELIGIØSITET I DET OFFENTLIGE RUM

SALE PICKS

Indeholder affiliate links: Fløjlsbukser // Heartmade, Nålestribede bukser // Norr, Cardigan // Gestuz, Taske // By Malene Birger, Fløjlsbukser // Samsøe & Samsøe, Culottebukser // ZARA.

Salesæsonen er over os og giver os mulighed for at købe dyrere kvaliteter til billige penge. Jeg kigger særligt efter tidsløse klassikere, som kan bruges spredt udover flere sæsoner.  Men man skal helt klart også give sig selv lov til, at shoppe en smule trendbaseret. Selv går jeg tit efter bukser, skjorter, overtøj og tasker når det kommer til udsalg, da jeg synes der er mange penge at sparer på netop dette område. Også striktrøjer i de lidt mere ekslusive kvaliteter, såsom cashmere, angora og mohair er noget man bør holde særligt øje med og hvis man plejer strikken rigtigt kan man tilmed have den i rigtig mange år! Personligt er jeg helt vild med tasken fra By Malene Birger. Den egner sig perfekt som hverdagstaske til jobbet, men også når jeg skal igang med at studere, hvor der både er behov for plads til studiebøger og Macbook. Og så er den jo ovenikøbet maks flot! Hvad går i efter i udsalgsperioden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RELIGIØSITET I DET OFFENTLIGE RUM