KUNST TIL VÆGGEN: EN BLANDING AF DESIGN, LOUSIANA OG KUNSTPRINT

HVIS JEG SKULLE KONFIRMERES IGEN

Plakat//Henri Matisse, Stiletter//Zara, Sengetøj//Tekla, Øreringe (begge par)//Sophie Bille Brahe, Pude + betræk//Save My Face, Taske//Cult Gaia, Pyjamas//The Sleeper, Spejl//Specktrum, Hårbøjler//Pico.

I takt med at det er ved at være konfirmationstid, vil jeg dele et input på en lidt anderledes måde, end ofte set. Jeg vil ikke bare vise jer idéer. Nej, jeg vil nemlig vise jer, hvad der ville være på min ønskeliste, hvis jeg skulle konfirmeres igen. Personligt vil jeg ønske, at jeg havde ønsket mig mere kvalitetsbevidst og langtids brugbart, når jeg tænker tilbage på min konfirmation den dag i dag. Derfor vil jeg også råde jer stærkt til at ønske jer ting deraf. Udover ovenstående eksempler, synes jeg også at ting som en ny computer (tænk over mac?s levetid når i ønsker), en cykel, et kamera, et stativ til dit kamera, smykker og en taske i ægte skind er at fremhæve. Det er ting som du nyder glæde af i lang tid. På den måde er ønsket både funktionelt og mindeværdigt. Dog synes jeg også, at der skal være plads til at ønske sig nogle trendbaserede ting. Som fx. hårbøjlerne fra Pico, som vil være en perfekt gave fra veninderne. Ydermere er jeg selv meget interesseret i indretning og derfor synes jeg det er super fedt at få en lækker plakat eller et spejl som overstående til, at pryde de kedelige hvide vægge med.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KUNST TIL VÆGGEN: EN BLANDING AF DESIGN, LOUSIANA OG KUNSTPRINT