NEW IN: ACNE ADMIRE

UGENS PLUS OG MINUS POINT

MINUSPOINT til at jeg tager hele vejen ind til byen for at få lavet hælene på mine nye Acne admire støvler for herefter at mødes af en seddel hvorpå der står “vi holder desværre lukket på uvist tid”.

MINUSPOINT til at Krabbesholm højskole ser sindssygt cool ud, men at jeg ikke har sparet en klejne op og det derfor er en udelukket mulighed.

MINUSPOINT til et manglende overskud i skolen for tiden. Jeg kan simpelthen ikke mere, det er blot tanken om at der er under 40 skoledage tilbage af gymmetiden der holder mig igang lidt endnu.

MINUSPOINT til super sure lorte kunder, der giver en skylden selvom problemet er deres egen skyld.. Og btw. ja undskyld vi ikke liiiige sælger det her vildt specielle økologiske, glutenfrie, veganske bagemix. Det er jo simpelthen også for dårligt altså (ironi kan forekomme). Det er mig en gåde hvorfor folk ikke bare handler et andet sted istedet for at forpeste butikkens kundeservice medarbejdere med deres nedadvendte mundviger.

PLUSPOINT til sangerinden Rhye, som jeg netop har opdaget på Spotify. Hendes stemme er super lækker og jeg har hele ugen hørt hendes musik om og om igen.

PLUSPOINT til at have bestilt en kjole hjem der bare er alt for sindssyg. Mere om det senere.

PLUSPOINT til solstrejf og forårsvejr. Man er endelig begyndt at kunne se tegn til forår nu. Solen skinner og fuglene er for alvor begyndt at synge. Det er jo til at blive helt glad i låget af.

PLUSPOINT til at finde ting man glemte man havde under oprydning. Jeg fandt b.la. nogle utrolig fine oxiderede hoops den anden dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: ACNE ADMIRE