EN OPTURSPOST

TING MIN GARDEROBE GERNE VIL EJE II

Indeholder affiliate: Frakke // Designers Remix, Bukser // Designers Remix, Armbånd // Anni Lu, Striktrøje // Nué Notes, Broche // Trine Tuxen, Støvler // Ganni, Ring // Trine Tuxen, Nederdel // Hoffmann Copenhagen, Strik // Zara, Taske // Mango.

Efteråret har så småt meldt sin ankomst. Jeg har fundet min varme jakke frem igen og nyder at kunne skrue op for varmen, tænde stearinlys og gå rundt i futter derhjemme. Samtidig er jeg begyndt på vinter vitaminerne igen. Når vi får mindre soltimer, bliver vi også nødt til, at pleje os selv og vores krop for at få det indtag, som solen sørgede for, vi fik i sommerhalvåret. Derfor drømmer jeg om, at trække i en varm strik med en lækker frakke over. Personligt begynder jeg, at gå lidt mere over i de mørke toner, når vejret bliver gråt. Det tror jeg egentlig er en generel ting. Samtidig synes jeg dog, at der er en hygge over dét, at kunne putte sig ned i en stor strik, et par gode støvler og en uld frakke, eller hvis derhjemme – et stort striktæppe. Jeg drømmer om at gå efteråret i møde iført jordfarver. Gerne tilføjet tern. Tern har efterhånden været inde i modebilledet længe, men jeg spår til, at det er kommet for at blive. I hvertfald for en stund!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN OPTURSPOST