HOME AGAIN

TING JEG IKKE FORSTÅR PÅ DE SOCIALE MEDIER:

Hej bloggen. Undskyld for min manglende tilstedeværelse henover weekenden. Jeg har haft utrolig travlt og har derudover haft nogle ting jeg skulle have styr på inden, at jeg kunne tage hånd om bloggen. Jeg er tilbage, og jeg er klar og frisk på en masse spændende indlæg, som b.la. inkludere nye køb osv.  Nu hvor jeg bruger de sociale medier i så stor omfang som jeg gør, tænkte jeg, at det kunne være en sjov idé, at se et indefra synspunkt på nogle ting som jeg personlig synes, er helt ude i hampen på de sociale medier, særligt med fokus på facebook, instagram og snapchat. Kom endelig med tilføjelser!

1. Hvordan folk bedømmes udfra hvor mange likes og følgere de har på deres instagram profil. Er i klar over hvor meget vi iscenesætter os selv for de sociale medier?

2. At skrive tillykke til nogle man aldrig snakker med. Der er intet og jeg mener intet mere upersonligt end hvis folk skriver tillykke fordi i måske engang har gået på folkeren sammen, sorry not sorry, men så vil jeg faktisk hellere undvære den lykønskning.

3. Når folk på facebook konstant skriver medlidenheds statuser, eller skriver om hvor fantastisk gode de er til at støvsuge og gøre hytten ren. Det er fint du sætter pris på et rent hjem, at du har det skidt og at du måske har behov for at komme ud med det. Men tænk lige over hvem modtageren er inden du smækker det afsted.

4. Folk der overredigere deres billeder, og hermed snakker jeg selvfølgelig vores allesammens højtelskede instagram, som jeg som blogger selvfølgelig også opdatere jævnlig. Men hvor kan et billed altså bare miste charmen hvis det først har været igennem en masse redigering inden du uploader.

5. Hvorfor folk ikke forstår Tumblr. Okay, en smule dybt er det. Men det er da idé kilden over alle kilder.

6. Når folk sviner andre folk til over de sociale medier. Jeg har en ting at sige, og det er altså “ta jer sammen!”.

7. Folk der sender personlige billeder på mystory på Snapchat. Nej, jeg altså ikke behovet for, at alle folk kan se hvor fuld jeg eller mine veninder var i weekenden eller andre begivenheder.

8. Folk der synes det er oversejt at lege badass på de sociale medier. Det er altså ikke cool at du står med hættetrøje og rækker fuck på alverdens billeder på din væg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME AGAIN