KUNSTEN AT FORKLARE SIG

DET OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Jeg bliver som oftest mødt af mange spørgende hoveder når jeg fortæller, at jeg er blogger. Dernæst fremkommer spørgsmået om jeg egentlig synes det er sejt at blogge? Som oftest ender jeg med at svare “jeg ved ikke om jeg synes det er sejt, men for mig er det en hobby, ligesom i går til håndbold, dans, fodbold eller syer“. Samtidig svarer jeg også ofte det som vi fleste bloggere nok vil svare, da faget jo både er så fandens elsket og så fandens hadet “alle laver jo ret sjovt med det at være blogger, så jeg har nok efterhånden bare vendt mig til at være hende der med bloggen“. Faktisk gør det mig lidt trist at have et behov for at skulle svare sådan, da der jeg ligger meget tid og et stort press i det, at have en blog.

Jeg må nok indrømme at det at blogge er blevet lidt et tabu og mange spørger mig ofte om jeg gør det for at tjene penge. Hertil er svaret nej, da jeg ikke tjener en rød reje på det, men simpelthen gør det fordi jeg brænder for det. Mange folk tror man er selvoptaget og der ser vi fordommene blomstre. Jeg tror oftest folk ser det som værende en selvglad person,der sidder bag skærmen, men oftest glemmer de nok bare realiteten. Jeg elsker bloggen. Måden at udfolde sig, menneskerne, universet, moden, skønheden, det fælles og det individuelle. Jeg brænder for at skrive.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KUNSTEN AT FORKLARE SIG