MY NEW YEARS PLANS

DET AT BRYDE

Indimellem sker der det i ens liv, at ens grund forsvinder eller ændrer sig markant fra det trygge der var engang. Der er de ændringer der påvirker ens retninger. Min kurs er blevet fuldstændig omlagt. Bloggen har stået lidt stille for tiden – og det her er altså grunden.

Jeg har taget valget om at bryde med min kæreste, hvilket har været en meget ubehagelig beslutning men også befriende. Jeg ønsker ikke at dramatisere det, da der ganske enkelt ikke er nogen grund til det overhovedet. Men en stor ændring er det, og selv skal jeg lige vende mig til tanken om, ikke længere at være tilknyttet en person på så personligt plan. Det har været en skøn og lærerig rejse at være så tæt på en anden person og ikke mindst at leve så langt væk fra hinanden i så langt tid. Men i sidste ende måtte jeg blot erkende, at vi var for forskellige. Nu vil jeg værdsætte noget tid alene, som nok bliver skide svært, da jeg er verdens største tryghedsnarkoman. Faktisk er det ikke så slemt som jeg frygtede. Faktisk er det dejligt, og har blandt andet givet mig tid til andre vigtige prioriteter.

Men, men, men.. jeg er stadig ved at få ro på efter brudet,  og dette indlæg var meget grænseoverskridende at skrive, men da bloggen er en del af mig og min personlighed, skulle i vide det. Jeg lover det hele falder på plads snart, men i mellemtiden håber jeg at i vil bære over med nogle spredte indlæg. Jeg glæder mig til at vise jer flere indlæg og nye idéer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY NEW YEARS PLANS