A NEW SCHOOL BAG

TING DER IRRITERE MIG FOR TIDEN

1. FOLK DER SNAKKER OM DERES ALKOHOLFORBRUG: Og her menes der folk som fører en samtale baseret på hvor fulde de var sidste weekend, hvor de var til fest og hvor de så nu glædeligt deler ud af weekendens branderter på byens lokale kaffebar over et kop kaffe med en veninde.

2. FOLK DER IKKE HAR ET FILTER (LÆS NR.1): Jeg møder dagligt folk der prøver at føre en samtale med andre i det offentlige. Det sker overalt. Både på min arbejdsplads, men også bare i bussen. Folk der tror at alle har interesse i hvorfor de slog op med deres kæreste. Jeg har endda overhørt en kunde fortælle min kollega om at hendes skraber ikke virker til hendes bikinilinje. Jeg mener hvad sker der!? Der er virkelig et filter for hvad man fortæller i det offentlige rum, og jeg bliver fuldstændig forlegen når folk ikke kan finde ud af at indordne sig dette filter.

3. DET ER IKKE DIG, DET ER MIG FINTEN: Nej, det er ikke dig og det er fandme heller ikke mig. Du er ikke interesseret og så er den ikke længere. Pak dine dårlige undskyldninger væk og sig dog sandheden. Jeg er sikker på at enhver hellere vil høre sandheden end at blive mødt af endnu en dårlig “det er ikke dig, det er mig” undskyldning.

4. AT DER ALTID ER GODT VEJR NÅR MAN SKAL ARBEJDE: Hvordan er det overhovedet muligt at der kan være total skodvejr alle andre dage end lige den dag hvor man skal arbejde fra kl. 9 til kl. 18? det er mig simpelthen en evig gåde.

5. NÅR FOLK GRINER LIGE NÅR MAN GÅR FORBI DEM: Jeg tror ALTID, det er mig, de griner af.

6. PERSONER DER GÅR MED SHORTS OM VINTEREN: How? Jeg begynder at fryse bare af at se på de personer, som dyrker shorts om vinteren og så ser det altså bare ikke smart ud at rende rundt i korte shorts i frostvejr.

7. KONSTANTE REKLAMER PÅ TV’ET: Er det bare mig eller er der altid sindssygt mange reklamer under de gode film? Særligt tv3 mestre overforbrug af reklamer rigtig godt.

 8. GAMLE FLIRTS DER BLIVER VED AT KONTAKTE ÉN: Der er en grund til at personen er en gammel flirt og det er bare en LILLE smule belastende når de kontakter én løbende hver måned. Hvis man skal holde kontakten, så tror jeg ikke man er i tvivl.

9. NY OPDAGEDE STUDIEMULIGHEDER: Jeg har netop fundet den sejeste uddannelses mulighed nogensinde i Kolding og dette sætter nu min tvivl igang i forhold til min ellers meget afklarede karrierevalg. Studiet kaldes “Designkultur og økonomi” og jeg synes det lyder sindssygt spændende, samtidig med at det kan åbne utrolig mange døre i forskellige kreative erhverv.

10. AT EN RAMME ER LIGESÅ DYRT SOM EN NY DESIGNPLAKAT: Jeg er netop ved at købe nye plakater til mit værelse og er rigtig vild med Kvium. Problemet er dog blot at mange af plakaterne ikke er i standardmål, og det er derfor sindssygt dyrt at få et nyt billede i og med, man skal ud og have anskaffet sig specialrammer oveni plakatens pris. Dog har jeg fået købt den ene af de plakater jeg længe har haft kigget på, og så snart jeg får hængt den op lover jeg at vise jer hvad jeg er endt med at købe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A NEW SCHOOL BAG