WARDROBE BASIC 5

DETTE SKAL STOPPE PÅ SOCIALE MEDIER

      1. Folk der både deler deres snap på mystory og sender dig en snap.
Jeg har set det én gang, jeg behøves ikke at se det to gange og hvis jeg gjorde så jeg bare din mystory igen som desuden først forsvinder dagen efter. Desuden er det som folk deler på mystory oftest super ligegyldigt og rummer ikke den store eftertænksomhed.

2. Instagrammere med super fed stil, der ikke tagger brands på deres tøj, ikke svarer på kommentarer eller ikke har en blog hvor man selv kan finde svaret nu når de alligevel ikke svarer på ens kommentar.

3. Folk der søger medlidenhed på netter og derefter skriver “Skriv i chat/PB”.
Would you mind? Hvis folk alligevel ikke har lyst at fortælle om hvorfor de sidder med følelsen af at stå i lort til halsen, så lad være med at poste det på de sociale medier.

4. Deling af falske konkurrencer på Facebook og Instagram.
Her tænker jeg b.la. på sider der kalder sig “Chanel Danmark” osv., som giver sindssygt vilde præmier væk, som selvfølgelig bør vække den kildekritiske mediebruger. Det lugter lang væk af snyd og bedrag, og alligevel bliver folk ved med at hoppe på den. Hvad er sandsynligheden lige for at en virksomhed udlodder en Chanel taske til en værdi af ihvertfald minimum 11.000 kroner?

5. Folk der dedikerer en offentlig status til en enkelt person.
Hele Facebook har ikke behov for at se hvor meget du elsker din veninde for at have holdt dit hår i byen eller for igen at have været der for dig efter endnu et break up. Fortæl hende det i virkeligheden i stedet.

6. Folk der liker deres egne opslag og billeder.
Det er for det første super kikset, men derudover forstår jeg bare ikke hvad folk opnår ved at like deres eget billede eller deres egen opdatering. Jeg synes det er direkte pinligt og tåkrummende når jeg ser det.

7. Pumper typen som ligger alt for mange billeder op af dem selv på deres Instagram og derefter bruger dem som en profilbeskrivelse på deres Tinder profil.

8. Sociale mediers kopiering af andre sociale medier.
Her hentyder jeg selvfølgelig til Instagram og Facebook som hurtigt kopierede Snapchats Mystory funktion.

9. Folk der fejre månedsdag, 1, 5 månedsdag, halvårsdag og 7 månedersdag osv.
Jeg tror i har forstået overstående pointe. Det er simpelthen bare super cheesy når par bliver ved med at opdatere hvor længe de har været sammen hver måned. Det er rigtig dejligt at nogen har holdt dig ud så længe, og alt godt til kærestepar, som kan få det til at fungere, men det oversøde stadie med roser og den konstante fejring bliver simpelthen for sød og sugarcoated.

Husk at når jeg peger på andre, så peger der garranteret flere fingre i retning imod mig selv.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WARDROBE BASIC 5