SÅ SKER DER ENDELIG NOGET

5 INSTAGRAM PROFILER DU BØR FØLGE:

@Mie_juel: Mie Juel er til dagligt style director for Elle Danmark og er virkelig indbegrebet af skandinavisk stil, når det er bedst. Her finder jeg meget inspiration, til bl.a. brands jeg bør være mere opmærksom på, men også outfits og indretning.

@Thecoolstatement: Thecoolstatement er en Instagram profil, der illustrere et moodboard, som er skabt af den danske blogger Sophia Roe. Hendes univers er minimalistisk og skandinavisk og hendes stil kommer virkelig til udtryk igennem hendes moodboards.

@Fundachristophersen: Funda har jeg nævnt før her på bloggen, og hun er og bliver nok én af mine største inspirationskilder. Hun er gennemført minimalistisk og har den bedste stil nogensinde!

@Annaaborisovna: Anna Borisovna er en tysk blogger, hvis stil læner sig en smule op ad Funda’s. Jeg fik øje på Anna gennem en anden Instagram profil. Anna er nu den første tyske blogger jeg følger på trods af, at tyske kvinder har et virkelig imponerende instagame.

@Mathildeaugustadam: Mathilde Augusta arbejder til dagligt hos Jane Kønig. Hun har en lidt anderledes stil set i forhold til min egen, men jeg er virkelig obsessed med hendes måde at mikse materialer og stilarter på. Ikke destomindre er jeg helt vild med hendes farvetema, der går igen på alle hendes Instagram posts.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ SKER DER ENDELIG NOGET