A NEW YEAR & A BETTER ME

INTERIOR CRAVINGS


Indlæg indeholder affiliate links: Plakat // Galerie Maeght hos Stilleben, Plakat // Henri Matisse (Galerie Maeght) hos Stilleben, Stol // “Lucky” fra Ellos (fåes i flere farver), Skål og kop // Studio Arhøj hos Stilleben, Sengetøj // Tekla Fabrics (fåes i flere farver), Magasinhylde // Foxy Potato (fåes også i eg) , Fløjlspude // Ferm Living (fåes i flere farver), Strikket pude// Aiayu  (fåes i flere farver), Skål // Stilleben Tableware, Tallerken // House Doctor (fåes i flere farver og størrelser).

På trods af at T og jeg har boet i lejligheden i snart et halvt år, er vi stadig ikke kommet helt på plads i forhold til møblering og i forhold til vores tanker om den perfekte lejlighed. Lige nu går vi med tanken om, at male vores endevæg i stuen med kalkmaling fra Jotuns Lady linje. Derudover er det altså bare virkelig dyrt at skulle ud og investerer i en masse nye møbler. Så som et ungt par, hvoraf den ene er jobsøgende, så bliver man nødt til at tage tingene i små bidder. Personligt vil jeg rigtig gerne male væggen i en mørk kalkfarve, som skal pyntes med fine billeder fra både Stilleben og Poster&frame, og selvfølgelig denne fantastiske magasinholder, som både kan rumme mine yndlingsmagasiner samt lækre coffeetable books og små vaser. Allerhelst må indretningen gerne holdes i natur farver og mad og drikke serveret i glaseret stentøjsstel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A NEW YEAR & A BETTER ME