10 JAKKER TIL DIT EFTERÅR

5 TING JEG SYNES VI MENNESKER SKAL BLIVE BEDRE TIL

1. At rose hinanden. Jeg elsker når der er én, der fortæller at man har gjort noget godt. Det kan både være i en familiær situation, såvel som på arbejde. Man glemmer helt, hvor meget det kan betyde for et andet menneske, at få en anderkendelse.

2. At sige “jeg elsker dig”. Det er min kæreste (ja, gutten som jeg snakkede om tidligere er blevet min kæreste) og min familie generelt rigtig gode til at få sagt. Jeg synes heller ikke personligt, at det er det, jeg selv har sværest ved. Men jeg kender også samtlige, som i en eller anden situation har haft brug for, fra tid til anden og høre de tre gyldne ord, nemlig “jeg elsker dig”.

3. At huske sig selv og ens personlige grænser. Jeg oplever tit, at der bliver glemt at sige fra. Fordi man måske ønsker at skåne den anden eller fordi man føler sig magtesløs.  Du behøver ikke sige ja til noget, som du ikke føler dig hjemme i. Eller for den sags skyld har lyst til i det givne moment. Hvis personen bekymrer sig nok om dig, vil de også synes det er federe at du siger fra. Det giver dig karakter!

4. At give komplimenter til hinanden. Her vil jeg lige knytte en kommentar – nej, ros og komplimenter er ikke det samme for mig. Jeg synes det er så fedt at få komplimenter og at give. Desværre er vi bare færre og færre, der gør det. Den anden dag kom min kollega hen til mig, kiggede mig i øjnene og sagde “du ser virkelig altid så godt ud, Emma”. At mærke at hun havde tænkt over det og oprigtig mente det hun sagde i selve komplimentet, gav mig en virkelig rar følelse i maven hele dagen igennem.

5. At være pisse ligeglad. Vi tænker ALT for meget på hvad folk tænker om os, hvad de siger om os etc. Jeg tror vi som mennesker kunne få det SÅ meget bedre, hvis vi var (sorry mit sprog) pisse ligeglade med hvad andre tænkte om én. I sidste ende tænker vi nok det samme om dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 JAKKER TIL DIT EFTERÅR