BIRTHDAY ANNO 2016

10 TING DER IRRITERE MIG

1. Folk der tager solbriller på ind og handle. I mean what are you doing, are you trying to hide your own identity or what?

2. Når man desperat venter på vigtigt svar fra sine kollegaer og de blot laller rundt og drikker torsdags bajer på den sædvanlige bodega med de samme mennesker som forrige torsdag, da du sidste gang skulle have svar på en bytter.

3. Når folk blander sig i andres økonomi. Muligvis,  muligvis… bruger jeg lidt for mange penge på tøj og cafébesøg med mine veninder, men at folk føler et behov for at blande sig i prioritering af andre folks penge kan virkelig sætte mit pis i kog.

4. Når man har levet udelukkende af salat hele ugen og alligevel har taget to kilo på.

5. At jeg snart er færdig med Skam og nu venter i længsel på at sæson 3 udkommer, hvorefter jeg finder ud af at William ikke er med i den nye sæson (de af jer der har set den vil nok forstå mit sukken)..

6. At blive trukket op til tavlen for at vise eksempler, når man er allermest blank i et emne og det er der virkelig nogle gymnasielærer der mestre til perfektion.

7. Små piger, der går med en Balenciaga hængende under armen med tilhørende Chloé støvler på fødderne, og måske tilsat en Isabel Marant nederdel om hofterne. Dude you are like 13, du burde gå med blå øjenskygge og tøj fra Divided.

8. At jeg ikke snart får taget mig sammen til at tage mit kørekort, mest af alt fordi jeg bliver  rædsenslagende ved tanken om at sætte mig bag et rat og fordi jeg slet aldrig har prøvet at køre en bil, selvom jeg som lille var overbevist om, at det da var det samme som at køre radiobil i tivoli.

9. Hvorfor jeg fortsat i en alder af snart 19 er så bange for mørke. Jeg har altid haft en forestilling om skræmmende ting der sker, når mørket ser sin fremtræden.

10. At læse ti siders lektier klokken lort om aftenen, hvor jeg kunne have set film og puttet, for derefter at komme i skole dagen efter og finde ud af at lektien ikke så meget som bliver omtalt en eneste gang  i lektionen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIRTHDAY ANNO 2016