JULEKALENDEREN: GAVEIDÉER TIL FAR

JULEKALENDEREN: HYGGELIGE JULESANGE

Glædelig 7. december piger. I dag har jeg haft hjemmeundervisning og nu har jeg officielt kun to skoledage tilbage, før jeg går på læseferie og så er første semester snart overstået. Det er utroligt, hvor tiden bliver af. Jeg er virkelig i julestemning i år og hører julemusik herhjemme, men i særdeleshed også når jeg står og laver mad i køkkenet på arbejde. Der er noget hyggeligt over det og jeg nyder virkelig at få lov til at være et lille barn den ene gang om året. Jeg vil i dag dele et par juleklassikere med jer, som jeg synes i burde lytte til i den søde juletid. De kommer her.

1. Brenda Lee // Rocking Around The Christmas Tree. 2. Marvin Gaye // I Want To Come Home For Christmas 3. Mariah Carey // All I Want for Christmas Is You. 4. Michael Bublé // Its Beginning to Look a Lot like Christmas. 5. Bing Crosby // White Christmas. 6. Bing Crosby // Winter Wonderland. 7. Frank Sinatra // I’ll be Home for Christmas. 8. Juice // Let Love Be Love. 9. Donna Hathaway // This Christmas. 10. Chris Rea // Driving Home for Christmas.

Hvilke sange hører i altid ved juletid?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEKALENDEREN: GAVEIDÉER TIL FAR