JULEKALENDEREN: EN GOD JULESALAT

JULEKALENDEREN: GAVEIDÉER TIL FAR


Reklamelinks: 1. Romglas // Riedel, 2. Tørklæde // MJM, 3. Cognacglas // Broste Copenhagen. 4. Handsker // MJM, 5. Pung // Tiger Of Sweden, 6. Kortholder // Tiger Of Sweden, 7. Boxershorts // Hugo Boss, 8. Aftershave // Armani (Armani Code), 9. Vinbog // Martin Nordkvist, 10. Kaffe // Nicholas Vahé, 11. Barberbørste // Meraki.
I dag er det d. 6 december. Mine bestilte julegaver begynder så småt blevet sendt og jeg kan snart pakke dem fint ind. Jeg har ligesom mange andre bestilt en del online i år, da jeg synes der er noget betryggende ved at kunne sidde hjemme fra sofaen og bestille gaverne. For mit vedkommende, har det altid været sværest at købe gaver til K og min far. Nemlig fordi de ligesom mange andre mænd aldrig har noget at ønske sig, selvfølgelig udover de praktiske gaver, som man helt ærlig ikke sætter den store glæde i at købe. I år synes jeg dog jeg har ramt plet i forhold til både K’s, men også min fars gaver. For jeg er af den holdning, at kan man ikke selv finde på, så må andre klare det for én. Jeg ved i sidder mange kvinder samt døtre derude og tænker præcis det samme. Derfor har jeg samlet et par gode idéer sammen i form af en collage til jer. Hvad giver i jeres kære far i julegave?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEKALENDEREN: EN GOD JULESALAT