JULEKALENDEREN: HYGGELIGE JULESANGE

JULEKALENDEREN: COMFY HOMEWEAR

Reklamelinks: 1. Cardigan // ZARA, 2. Top // ZARA, 3. Top // ZARA, 4. Shorts // ZARA, 5. Hjemmesko // Pull and Bear, 6. Strik // Aiayu, 7. Shorts // ZARA, 8. Bukser // Aiayu, 7. Strikbuks // H&M.

Glædelig 8. december darlings. Det her indlæg kunne ikke passe bedre efter pressemødet igår. Jeg priser mig lykkelig for, at nedlukningen ikke er fundet sted endnu, der hvor jeg bor, med en eksamen i vente og et job, hvor jeg ikke vil miste timer. Dog har jeg rigtig ondt af jer det rammer. Friheden blev endnu engang taget fra jer. Ingen øl inden kl.22 på en bar, ingen undervisning på stedet (ja, virtuel sucks), ingen restaurantbesøg, biografbesøg og jeg kunne blive ved. Én ting er i hvertfald helt sikker; man kan ikke undgå at blive lidt småskør af det. Men nu handler det i stedet for at brokke sig om, at prøve at få det bedste ud af situationen og prøve at nyde ens eget samvær. Bag, se gode film, hold hjemmebiograf med kæresten eller veninderne virtuelt, hold virtuel julefrokost, drik en ekstra øl derhjemme, fordi du alligevel ikke er forpligtiget til noget. Hop i noget hyggeligt tøj og køb måske et par ekstra joggingbukser og nyd at du i det mindste kan spare penge på makeup budgettet, ha ha. Apropos hyggeligt tøj, så har jeg ovenover samlet lidt lækkert homewear, som jeg selv vil elske at hoppe i. Både når jeg har fri, men også hvis jeg sad i den situation, som nogen af jer befinder jer i nu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEKALENDEREN: HYGGELIGE JULESANGE