NOGET OM AFSAVN

8 GODE FORÅRSFUND

Indlæg indeholder reklamelinks: 1. Blazer // Arket, 2. Sandaler // Marni, 3. Vest // Skall Studio, 4. Jakke // Ganni, 5. Bluse // Arket, 6. Kjole // Cecilie Bahnsen, 7. Shorts // Ganni, 8. Sko // ZARA.

Jeg drømmer om lunere dage iført blazer, et par vidde jeans og en lædersandal. Gerne tilført en mønstret sok. Hos mig kommer der altid lysere farver ind i garderoben, når vi når bedre vejr. Derfor drømmer jeg om at holde mit tøj i beige og brunlige farver, men selvfølgelig med et strejf af forår. Samtidig har jeg brug for det sorte, som fundamentet i min garderobe. Det er et sindssygt godt udgangspunkt, når man skal lave et outfit. Men samtidig gør det også, at du kan style på uendelig mange måder og dresse op og ned. Det er nemt og bekvemt, og det kan jeg godt lide! Ovenover har jeg samlet nogle items, som jeg synes er sindssygt lækre, og som jeg gerne vil gå foråret i møde med. Særligt Ganni jakken, synes jeg er fuldstændig fantastisk (selvom K siger jeg har rigelig). Hvordan ser jeres forårsgarderobe ud?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET OM AFSAVN