DET OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

10 TING DER GØR MIG GLAD I ØJEBLIKKET

Det er lang tid siden jeg sidst har lavet én af mine “1o ting”- lister og derfor tænkte jeg, at det var på tide at genindfører indlæggene.

1. At vejret endelig er blevet bedre. Jeg hader kulde, vinter og det evige grå vejr, så når solen endelig ser sin fremtræden, er jeg så evigt glad og et ekstra plus er, når der bliver så varmt at man kan trække ud på altanen.

2. At jeg på grund af varmen er kommet igang med at løbe igen. Det er altså bare både bedre og nemmere at komme igang med at løbe, når solen skinner og det er ligesom om, det er lidt nemmere at hive sig selv op af sofaen end om vinteren.

3. At jeg er over halvvejs igennem mit gymnasie forløb. Til gengæld har jeg for alvor ramt den hårde periode af 2.G. Her snakker vi altså 5 afleveringer på en måned m.m.

4. At hvisk i morgen lancerer samarbejdet mellem hvisk og Frederikke fra Fredesblog, samt det fact, at jeg kan få procenter da jeg er stylist. Jeg skal seriøst ha en af hver af det hele!

5. At blomsterne er begyndt at springe ud og alting igen bliver grønt. Jeg har altid været lidt af hvad man nok ville kalde et blomsterbarn. Derfor gør det noget ved mig, når blomsterne endelig titter frem i vejkanten igen.

6. Stand by me med Ben E. King. Noget ved denne sang forbinder mig med liv og glade dage, måske dels fordi den minder mig om min bedsteveninde og jegs mange gode minder fra vores fælles yndlingscafé.

7. At jeg har fundet ud af at der bor en sød lille missekat i min opgang og at den en sjælden gang imellem vil snakke Cute, cute, cute.

8.At jeg endelig har fundet ud af, hvor det stribede sengetøj er fra, som jeg efterhånden har kigget på længe. Det er nemlig fra Marimekko og det er så smukt, men dog heller ikke helt gratis.

9. At mit hår endelig er blevet lang nok til en fletning igen. I aner ikke hvor meget man fortryder ikke at kunne sætte sit hår op.

10. At der er kommet en ny og rigtig sød tjener på min yndlings café. Ikke nok med at maden er lækker, så er tjeneren det også, det er da et go!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL