10 TING DER GØR MIG GLAD I ØJEBLIKKET

10 TING DER IRRITERE MIG

1. Offentlige toiletter. Der er intet mere klamt end offentlige toiletter og jeg tørrer altid brættet af hundrede gange inden jeg sætter mig (kald mig bare snerpet).

2. At vi har AT på mit gymnasium lige nu. Hvor er det dog bare en killer at komme tilbage fra ferie og så have AT. Jeg er sikker på , at jer der går på gymnasium kan dele irritationen over AT ugerne med mig. Især når man overvejer det fact, at vi skal til årsprøve i nettop denne uges AT forløb, og at jeg har trukket nitten og skal op og forsvare opgaven i fysik..

3. At det jeg gerne vil have altid er så dyrt. Jeg tror virkelig det er en refleks, der per instinkt siger til mig, at jeg bliver nødt til at eje noget, når det er dyrt. Jeg drømmer lige pt. både om et par læderbukser, Isabel Marant sandaler og alt for mange andre godter. I can’t afford it.

4. Tynde piger der brokker sig over de er tykke. JUST STOP IT!

5. Vejret. Man står inde og kigger på de solskinsbelagte gader og tænker derfor at man godt kan undvære jakken. Det kan man så overhovedet ikke, da det viser sig at være bidende koldt.

6. At de bliver ved med at sende ‘Krønikken’ i fjernsynet. Den var fin de første 4 gange de sendte den, men nu er det vist også snart nok.

7. Uhøflige gamle mennesker. Jeg tog i dag en mand i at grine ad mig, da jeg så pænt vil smide mit resterende kaffe i skraldespanden og min kaffe sprøjtede en halv meter op på mig. IDIOT!

8. Øjeblikket hvor man er ved at bestille noget hjem og tingen bliver udsolgt i samme øjeblik. Hvor er det bare sket alt for mange gange altså!

9. Folk der siger de gerne vil tabe sig, men bliver ved med at køre mad ned dag ind og dag ud.  Dette er egentlig først opstået efter jeg selv er begyndt at spise sundere og træne, og dermed også selv har fået mere rygrad end nogensinde før på det punkt.

 10. Dét ikke at blive forstået. Jeg hader når folk ikke forstår hvad jeg mener og jeg kan blive sådan helt ivrig og irriteret fordi jeg gør mig så umage om at forklare mig ordentligt.

2 kommentarer

  • Sarah T

    Jeg bliver irriteret over at langt de fleste bloggere ikke ved hvad nutids-R og sammensatte ord er.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Provinspigen

      Bare fordi vi er bloggere er vi jo ikke fejlfrie, så det hænder da, at en fejl sniger sig ind nu og da! 😉
      Go’ dag til dig!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING DER GØR MIG GLAD I ØJEBLIKKET