CASUAL FALL OUTFIT

UGENS PLUS OG MINUSPOINT #2

MINUSPOINT til alle de sindssygt mange referencer og fanguessing i SKAM. Hvorfor snakker alle folk om, at Even skal dø? Der går lidt for meget fan-spådam i den, når det nu begynder at stå på alle sociale medier inklusiv Soundvenues hjemmeside. Desuden synes jeg at min førhenværende yndlingsperson, Noora er blevet sindssygt opmærksomhedskrævende og irriterende i sæson 3.

MINUSPOINT til at have regnet forkert på min løn og derfor have meget mindre til rådighed end beregnet. Dog har jeg gjort mig verdens lækreste køb, som jeg glæder mig til at vise jer her på bloggis.

MINUSPOINT til Kenzo x H&M samarbejdet. Der er jeg virkelig skuffet. Alt er farverigt og flagrende og minder efter min mening mest om tøj fra en afrikansk stamme. Blot en ting faldt i min smag og det var sweateren, som var revet væk med det samme.

PLUSPOINT til at min kusine er flyttet til min by og vi derfor kan se hinanden oftere end vores familie nogensinde har set hinanden. Hun er faktisk flyttet rigtig tæt på, så det kun tager ti minutter at lave et visit og det er helt perfekt.

PLUSPOINT til mine nye støvler som jeg har fået til halv pris og som jeg vil gå i hver dag indtil der bliver koldt nok til at jeg burde anskaffe mig nogle med for.

PLUSPOINT til Yoggi’s frozen yougurt som lige pt. er min absolut yndlingsspise og dog også skyld i at en cheatday blev til efterfølgende mange. Det er dog stadig begrænset hvor mange kalorier en enkelt portion byder på, så man kan godt tillade sig at spise en portion uden helt dårlig samvittighed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASUAL FALL OUTFIT