WEEKEND SKIRTS

UGENS PLUS OG MINUSPOINT

MINUSPOINT til at have købt nye bukser og derefter hænge fast i et søm dagen efter, på vej ned for at hente søndagspizza, selvfølgelig iført sine nye bukser. Sy mutter må igang igen.

MINUSPOINT til at jeg skal have lavet tre afleveringer i denne uge og at jeg har så sindssygt meget gruppearbejde at jeg er ved at falde bagover (i der har læst med længe ved at jeg hader gruppearbejde) og at jeg deroveni snart skal igang med min SRP.

MINUSPOINT til, at et af mine yndlingsmagasiner, COVER, lukker og slukker, og at mit næste cover blad bliver det sidste. Dette blad var min klare favorit, da det osede langt væk af skandinavisk mode og lækre skandinaviske damer, hvor jeg (selvom jeg også er tilhænger af det) synes at ELLE er noget mere international i deres setup samt stil. COVERS seneste forside er ifølge mig en af de smukkeste til dato, og jeg har fundet så stor glæde i at læse deres magasin de sidste fire til fem år.

PLUSPOINT til ham den lækre juicer der smiler til mig hver gang jeg er på arbejde, you made my day. Hvis bare jeg dog lige vidste hvad han hed, jeg må vist til at gå mere på Joe and the Juice.

PLUSPOINT til det nyeste afsnit af SKAM. I og med William ikke længere er med i serien, er Even virkelig begyndt at vokse på mig. Spændingen i Isak’s fortælling er fuldstændig unreal og det gør blot afsnittene samt spændingen endnu større at skulle vente en uge for at se næste afsnit, og hertil må jeg tilføje at der altså er alt for lang tid til fredag. Desuden sukker jeg over ikke at have vidst at William i weekenden var i København.

PLUSPOINT til at der ikke er længe til jul, min farmors hjemmebag og familiehyggen. Jul er den højtid jeg elsker mest, ikke pga. gaver, men pga. stemningen. I min familie er vi personligt mere sammen i julen og tager til mange flere arrangementer sammen, hvilket jeg selv sætter rigtig stor pris på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKEND SKIRTS