DEN DYRE TENDENS

UGENS PLUS OG MINUSPOINT #3

MINUSPOINT til at jeg har fået en vandskade på min telefon og skærmopløsningen nu er fuldstændig ødelagt.

MINUSPOINT til, og nej der er ikke engang nok det er på hvad-sker-der-for-USA-niveau og ikke mindst resten af verden, at Donald Trump bliver præsident i USA fra Januar 2017. Jeg er ikke overrasket, men dette gør ikke fortvivlelsen mindre. Det er sindssygt hvor meget hans racistiske og hvide nationalistiske identitetspolitik skinner igennem og det faktum, at han dermed stadig kan blive landets førende. Dermed må jeg også erkende at jeg frygter hvordan det vil påvirke Europa, men går blot med et håb om at vi blot maler fanden på væggen selvom jeg tvivler.

MINUSPOINT til at have bestilt noget for to måneder siden ig stadig ikke have modtaget det til trods for at sælgeren har trukket pengene.. sikke noget bejl.

PLUSPOINT til Sally Hansens nye farver og det faktum at man godt kan skifte neglelakker selvom man får lavet forlængelse hos en negleteknikker.

PLUSPOINT til at være helt færdige med afleveringer velvidende om at der først kommer nye afleveringer til januar.

PLUSPOINT til Frank Oceans album ‘blonde’. Det er dog ikke helt nyt, men da jeg ville vente til albummet lå på spotify er jeg først begyndt at høre albummet nu og jeg er fuldstændig blown away.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN DYRE TENDENS