MEOTINE BLACK FRIDAY

THINGS I LOVE ABOUT CHRISTMAS

DISNEYS JULESHOW: Denne tradition har fulgt min opvækst så længe jeg husker. Disneys juleshow er et must-see i juletiden og selv samme er alle de julefilm der bliver vist i fjernsynet op til jul, heriblandt ‘A Christmas Carol’ som ikke er at komme udenom. I min familie gør vi os altid relativt hurtigt færdig, da vi inden juleaften hygger med de sidste detaljer, hvor Disneys juleshow selvfølgelig kommer ind i billedet. Min søster og jeg ser det altid sammen når vi har gjort os juleklar og der er noget helt særpræget over netop denne hygge.

JULEKALENDERE: Bliver man nogensinde fo gammel til julekalender? Her tænker jeg både på de julekalendere man åbner om morgenen og på dem man sidder fælles om klokken 20 om aftenen. Personligt er jeg mest til de gamle julekalendere, som jeg så da jeg var mindre. Heriblandt ‘Krummernes jul’ og ‘Brdr. Mortens jul’. Derfor har jeg fundet begge julekalendere på Youtube, hvor jeg hvert dag ser et afsnit af de gode gamle trods det at vi i min familie selvfølgelig også sidder samlet foran fjernsynet klokken 20 hver dag op til jul.

JULEBAG: Mine bedsteforældre bager hvert år kager til os, min farmor vaniljekranse, min mormor jødekager og hvert år har vi en afhentningsdag, hvor vi hygger hos mine bedsteforældre.

GAVER: Selvfølgelig. Men jeg er en af de typer, der, uden pis, er ligeså glad for at give gaver, som jeg er for at modtage dem. Jeg gør mig altid ekstremt umage med at søg efter den helt rigtige gave og jeg synes der lægger en kæmpe glæde i at se en anden pakke en gave op og modtage postitiv respons for de gaver, der er nøje udvalgt.

JULEFROKOST: Hvert år har jeg to faste julefrokoster, én hos min mormor og én med mit arbejde. Derudover har jeg de løse. Særligt min mormors julefrokost betyder meget for mig. Min mormor pynter op med sit fineste stel, laver mad til 100 dage (ok, overdrivelse fremmer forståelsen) og der spilles pakkeleg til den store guldmedalje, hvor der intens og grisk kæmpes om små, løjerlige pakker. Selv husker jeg tydeligt et år, hvor mine fætre kæmpede intens om den flottest indpakkede pakke, hvor det ved gavens åbning viser sig at være et par tights. Skuffet må de have været.

FAMILIETID: Jeg tilbringer meget af julen med at hygge med min skønne familie. Der er noget helt specielt ved juletid og familiehygge, der spiller enormt godt sammen. Selv skifter min søster og jeg mellem at holde jul ved min far eller mor hvert år og i år skal jeg være hos min mor, hvor julen traditionelt set bliver holdt hos enten min moster eller min mormor.

JULEMAD: Jeg kan slet ikke dy mig for julemaden. D. 24 får vi som regel flæskesteg og and og indimellem medister. Både and og flæskesteg er fantastiske spiser, og jeg kan heller ej dy mig for de brune kartofler og risalamande – især grundet den passionerede jagt på at finde mandler, som sjovt nok altid lander i de børnenes skåle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEOTINE BLACK FRIDAY