BEING A PILOT 

YAY’S AND NAY’S IN THIS WEEK

NAY: Til at jeg har mistet mine solbriller på studietur til København med min klasse. Det var ikke bare hvilke som helst solbriller, men selvfølgelig mine helt nye Céline Marta solbriller.  I kan tro at jeg fældede mange tårer, da jeg fandt ud af at de ikke var med på vej hjem til Jylland.

NAY: Til at jeg er træt af mit hår og ønsker at prøve noget nyt, faktisk at farve det platinblond og få Marie Jedig frisure. Dog ved jeg at min mormor, som er min frisør ikke om nogen omstændigheder vil være tilbøjeligt til at farve mine brune lokker, og hjemmefarve ved jeg trods alt er én ting man skal holde sig langt væk fra, især hvis man gerne vil undgå det pisgule hår.

NAY: Til en dyr tandlæge regning jeg lige pt. formoder at jeg har i vente. Hvorfor meldte man sig dog ikke ind i Danmark, da man snakkede om det for et år siden?

YAY: Copenhagen streetfood. Jeg var der for første gang i mit liv i onsdags og det var SÅ absurd lækkert. Priserne var dog lidt dyrere end forventet, men til gengæld synes jeg virkelig maden er worth it. I Københavnere sidder nok og tænker “omg, skrev hun lige om Copenhagen streetfood som anbefaling”, men serr hvor var det lækkert. Selv spiste jeg marrokanske fladbrød med det hele og intet blev efterladt på tallerknen. Det største problem for mig var faktisk at finde ud af, i hvilken mad bod, jeg skulle købe mad.

YAY: Til at jeg endelig har fået købt mig min forårsjakke som er så sej og som ovenikøbet var super billig. Jakken er købt på Boohoo og er selvfølgelig denne aviator jakke, som jeg tidligere har tippet om her på bloggen. I aften og kun i aften har de på Boohoo desuden 70% på alt og der er virkelig mange gode rabatter at hente på hjemmesiden. Særligt hvis man ligesom jeg også snart bliver student og ikke gider at kaste det hvide ud af øjnene efter en hvid kjole, som alligevel kommer til at ligne noget små børn har på til fastelavnsfest, inden studenterugen er ovre.

YAY: Til gode forbindelser og en forhåbning om at kunne arbejde i en virksomhed, som beskæftiger sig med grafisk design i mit sabbatår. Dette kunne være en enorm fordel, når jeg herefter skal beskæftige mig med det grafiske udtryk på min fremtidige uddannelse, hvis jeg vel og mærke bliver optaget. Dog vil jeg stadig rigtig gerne have jobbet i Kvickly, så jeg kan veksle mellem disse to jobs, hvilket jeg formoder vil fungerer bedst for mig i min dagligdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEING A PILOT