I WANNA WEAR: SPORTY SPICE

WHAT I GOT FOR GRADUATION

D. 25 juni holdte jeg studentergilde for familie og venner, hvor vi nød godt mad og hvor jeg fik de lækreste gaver. Men fordi jeg har fået så mange forskellige gaver, vil jeg i stedet vise jer gaverne hen ad vejen. I stedet kommer dette indlæg til at foregå som da jeg lavede indlægget om idéer til studentergaver. Som sagt fik jeg mange forskellige gaver, både til hjemmet, men også blot til mig selv, hvilket jeg personligt synes var sindssygt fedt, da man på den måde både fik sig nogle praktiske gaver og nogle gaver som er henvendt mest til sig selv. Selv har jeg fået gaver i mange forskellige prisklasser på grund af de forskellige budgetter, som også fremgår af listen nedenunder. Sidst vil jeg blot nævne, at det ikke er for at prale med hvad jeg har fået, men blot fordi jeg har erfaret at i læsere ofte godt kan lide indlæg som disse. Det er ihvertfald én af de ting jeg elsker at læse med om på andres blogs.

Jeg har fået: Georg Jensen Torun Ringen // Maanesten Øreringe // Anni Lu Palmevedhæng // Jane Kønig ‘Love-tag’ armbånd// Jane Kønig Ørering // Hoops fra Pilgrim // Duftlys // Kay Bojesen Ravn // Kubus Lysestage // Normann Copenhagen Fad // Normann Copenhagen Krukke // Elizabeth Arden Parfume // Nuxe Rejsesæt // Body Butter fra The Body Shop // Planter // Penge (brugt til et Hay ‘Tray’ bord) // Penge (brugt til dette ur) // Pico øreringe // Hübsch brevvægt m. vandmand.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WANNA WEAR: SPORTY SPICE