MINE JULEØNSKER

BLACK FRIDAY INTERIOR

Reklamelinks: 1. Hay Rebar sofabord. 2. Hübsch magasinholder. 3. Hay bogstopper. 4. Ferm Living vase. 5. Jysk loftlampe. 6. Ferm Living spejl. 7. Engelbrechts stol. 8. Hein Studio plakat. 9. Aiayu sengetøj.

I dag er det som bekendt Black Friday, hvis det skulle have gået nogens næse forbi. I år er omstændighederne noget anderledes, og min mailboks er allerede spækket med tilbud fra alverdens butikker, ligefra indretning og modebrands til weekendophold, der tilbyder onlinerabatter. Jeg har egentlig ikke de store planer om at handle. Kun en enkelt julegave, som jeg kunne få lidt billigere end normalt. Hvis jeg dog alligevel skulle handle i dag, ville jeg gå efter kvalitet til vores hjem. Bl.a. har jeg set mig lun på sofabordet fra Hay, som jeg desværre som studerende må nøjes med at sukke over. K og jeg mangler også en fin lampe, der kan give lidt mere lys i vores stue. Jeg er helt vild med overstående eksempel fra Jysk, hvoraf du i dag har en lille besparing. Den kærlighed deler K dog ikke, desværre. Jeg er vild med beige toner i hjemmet pt. Jeg synes det giver en rolig atmosfære og lysner rummet op. Og nu hvor det bliver mørkere og koldere er det vel netop det vi søger. Skal i handle i dag? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE JULEØNSKER